Prismatch
KREA

KREA sanse gynge

KREA
Sansegynge fra KREA Skøn sansegynge til mange timers sjov, både ude og inde. Sansegyngens bevægelser styrker barnets motorik og virker beroligende, og den kan bruges til både leg og afslapning. Børn elsker den :)
...Læs mere
KREA sanse gynge
prisDagspris418.00 DKK
VariantOneSize
Udsolgt i webshop365 dages returret
Fri levering på køb over 499 kr.
Produktinformation
Specifikationer
Prismatch
Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk
Produktinformation
Specifikationer
Prismatch

Sansegynge fra KREA

Skøn sansegynge til mange timers sjov, både ude og inde. Sansegyngens bevægelser styrker barnets motorik og virker beroligende, og den kan bruges til både leg og afslapning. Børn elsker den :)

 

KREA er et dansk brand, der igennem årtier har produceret unikt trælegetøj til børn. Desværre måtte KREA i 2011 erklære sig konkurs, men du finder stadig det populære legetøj på hylderne, da Maki har valgt at videreføre brandet. KREA er kendt for at være det legetøjsmærke, man ofte finder i institutionerne, da det er holdbart legetøj, der styrker børns motorik, kreativitet og fantasi. Her kan du se nærmere på deres anerkendte sansegynge, som kan bruges både udendørs og indendørs. Ikke nok med, at en sansegynge bidrager til sjov leg for de fleste børn, så er det også med til at udvikle dit barn på flere områder. Her bliver dit barn nemlig stimuleret og udfordret på både balancen og bevægelsen.

 

Stimuler sanserne med en sansegynge

Samtidig hjælper en sansegynge dit barn til bedre at forstå, hvad tyngdekraft er for en størrelse, samt hvordan man kan påvirke retning og hastighed. For de helt små størrelser kan det første møde med en sansegynge godt være lidt skræmmende, men så snart dit barn får øjnene op for glæden ved sansegyngen, så vil det også booste dit barns selvtillid. Det er nemlig også en vigtig del af udviklingen, når dit barn overskrider nogle grænser og opdager, at verden slet ikke er så farlig. Den sansegynge du finder her kan bruges til både vild leg, men også til skøn afslapning og eventuelt historielæsning. Gyngen er designet med sikkerheden i top. Den er monteret med fire solide reb, og så er det meningen, den skal placeres lige over jorden/gulvet, så dit barn ikke falder særlig langt, hvis uheldet skulle ske. Hos BabySam kan vi finde mange gode grunde til, hvorfor en sansegynge er en god investering til dit barn. Og vælger du at shoppe her på siden, så får du en masse fordele med i købet. Vi tilbyder altid fri fragt til GLS eller PostNord pakkeshop, hvis du køber for mere end 299 kr., og derudover kan du glæde dig over kun 1-3 dages leveringstid

 

Max 100 kg.

Materiale: 100% nylon

Mål: Ø100cm

Har du et spørgsmål? Så kontakt os endelig.
Mandag - Fredag9-16
Telefon: 70 11 30 10
kundeservice@babysam.dk