Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
150 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (6)
 • (37)
Lagerstatus
Nulstil
 • (122)
 • (77)
Mærke
Nulstil
Vis alle
Alder
Nulstil
 • (1)
 • (23)
 • (36)
 • (28)
 • (82)
 • (65)
 • (39)
 • (15)
 • (1)
 • (1)
Certificering
Nulstil
 • (5)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
30,00
349,95
Viser 36 ud af 150 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 5 | 36 ud af 150 produkter
1
2
3
4

Værd at vide om spil & puslespil

Hvornår kan børn lave puslespil?

Børn kan begynde at lægge enkle puslespil allerede i en alder af 1-2 år, afhængigt af deres udviklingsniveau og evner. De fleste børn kan mestre puslespil med færre end 10 brikker i alderen 2-3 år, og i alderen 3-4 år kan de normalt klare puslespil med op til 20 brikker eller mere.

Hvorfor er puslespil godt for børn?

Puslespil er en sjov og afslappende aktivitet, som blandt andet hjælper børn med at udvikle finmotorik og koordination, da de skal gribe og placere puslebrikkerne på den rigtige plads. Derudover er puslespil også en god måde at øve børns tålmodighed og problemløsningsevner, da de skal tænke over, hvordan brikkerne passer sammen for at løse puslespillet.

Stort udvalg til børn i alle aldre

Hos BabySam ved vi, hvor meget betydning det har for børns udvikling at koncentrere sig om forskellige typer spil, og derfor finder du hos os et stort udvalg til børn i alle aldre. Vi har et væld af puslespil, der egner sig til både de helt små størrelser, men også de børn, der efterhånden har brug for mere udfordring. Derudover har vi sjove og søde vendespil, der udfordrer dit barns hukommelse og tvinger ham eller hende til virkelig at koncentrere sig for at huske de forskellige brikker. Begejstringen vil ingen ende tage, når dit barn begynder at få succes med den slags spil, og som forælder er det umuligt ikke at blive stolt. Her på siden finder du også forskellige LEGO Duplo-pakker, hvor der er en masse små dele, der skal samles. Dette tvinger også dit barn til ekstra meget fokus og koncentration, og er det nogle gange lidt for svært, så er det godt at mor og far er lige i nærheden til at hjælpe.

 

Styrk intellekt, motorik og sanser

Der er ingen tvivl om, at spil til baby og barn er til for mere end blot underholdningens skyld. Dit barn kan nemlig lære utrolig meget af at spille forskellige spil, og læring igennem leg har altid været den bedste fremgangsmåde. Simple brætspil er en utrolig sund måde for dit barn at lære på, at der er en vinder og en taber, og samtidig lærer barnet at vente på sin tur. Når dit barn skal fokusere på et spil, hvad end det er et vendespil, puslespil eller noget andet, så styrker det i høj grad barnets koncentrationsevne. Sanserne bliver påvirket igennem farverne og formerne på spillet, og motorikken bliver sat på prøve, når barnet fx skal placere en brik et bestemt sted. Er der søskende med i spillet, så er det yderligere sundt for barnet at træne sin tålmodighed. Det kan nemlig være rigtig svært at give plads til storesøster, hvis det betyder, at man selv skal vente på sin tur. Der er altså utroligt mange gode grunde til, at du bør spille med dit barn – og så er det samtidig en oplagt mulighed for dig som forælder at få brugt noget kvalitetstid med dit barn. I dagens Danmark er det de færreste skoler og institutioner, der ikke tilbyder adgang til computer og iPads til børn, og derfor er der blot endnu mere grund til, at du bør slukke computeren derhjemme og i stedet finde brætspillet frem.

 

BabySam er din forhandler

Hos BabySam ønsker vi kun det bedste for dit barn, og derfor finder du hos os alt det, du måtte mangle. Ud over børnespil og puslespil finder du også et væld af andet legetøj til både indendørs og udendørs brug. Vi har legetøj, der passer til børn på alle niveauer samt noget, der henvender sig specifikt til piger og specifikt til drenge. Mulighederne er utroligt mange, så dyk blot ned i vores udvalg og klik alle dine favoritter hjem, så du kan glæde dit barn med nyt legetøj. Vil du gerne se nærmere på vores forskellige produkter, inden du beslutter dig, så er du altid velkommen til at stikke hovedet ind i en af vores mange fysiske butikker på landsplan. Dem har vi nemlig mange af, så der er helt sikkert en butik i nærheden af dig. Husk, at du altid får 365 dages returret, uanset om du køber online eller i vores butikker. Derudover kan du altid kontakte vores kundeservice, hvis der undervejs opstår spørgsmål omkring vores varer, handels- eller leveringsbetingelser. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem dit køb.