Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Julegaveidéer til
​​​​​​​ældre børn

Vi er gået all in på at lave en julegaveguide, så du kan blive klogere på, hvad du kan give i gave.

Her fokuserer vi på børn i alderen +36 mdr., så hvis du mangler inspiration til den perfekte gave, kan du tage et kig med her

og blive klogere på hvad du skal gå efter, samt hvilke produkter BabySam rådgiver Josefine anbefaler, når du skal på jagt efter årets julegave.

Du kan naturligvis både shoppe produkterne i butik og på webshoppen.

Puslespil, spil og bøger

​​​​​​​​​​​​​​

"Spil af forskellig art hvor der skal tænkes lidt mere, og hvor finmotorikken skal bruges, eller bøger med større sværhedsgrad." - BabySam rådgiver Josefine


Det kan være puslespil med flere brikker eller flere detajler. Børnene får mulighed for, at fordybe sig og koncentrere sig om, at finde sammenhænge mellem de forskellige former og farver.

​​​​​​​

I kan også give jer i kast med spil der udfordrer motorikken og præcisionsevnen.


Både finmotorikken og præcisionsevnen kommer i spil, når brikkerne forsigtigt skal stables eller fjernes. Børnene kan opleve årsagssammenhængen, når de flytte en brik, der får de andre brikker til at vælte.


Der kan hele tiden udvikles og afprøves nye metoder, for at finde ud af, hvad der fungerer bedst.

Saml familie og venner til en hyggelig og sjov stund med forskellige spil.

5 minutter i godnat: Disney eventyr
Carlsen
5 minutter i godnat: Disney eventyr
199.95 DKK
Online
15 butikker
Magneter - Tal og tegn - 56 stk
Kun i webshop
Vilac
Magneter - Tal og tegn - 56 stk
170.00 DKK
Online
 Sandbox Set - Blue
Kun i webshop
Kinetic Sand
Sandbox Set - Blue
179.95 DKK
Online
Nyhed
Guitar i rosa/hvid 6 strenge
Kun i webshop
Magni
Guitar i rosa/hvid 6 strenge
299.95 DKK
Online
Rise n' Rescue - Chase
Kun i webshop
Paw Patrol
Rise n' Rescue - Chase
235.00 DKK
Online
Prismatch
Paw Patrol Super Pups 3x49 brikker
Kun i webshop
Ravensburger
Paw Patrol Super Pups 3x49 brikker
99.95 DKK
Online
Udforskningsglobus
Vtech
Udforskningsglobus
329.97 DKK
Før: 549.95 DKK
Online
11 butikker
Spar 40%
Billedlotteri, Jeg klæder mig på
Djeco
Billedlotteri, Jeg klæder mig på
99.95 DKK
Online
26 butikker

Udforsk kreativiteten


Oplev de små mesterværker der kommer ud af en kreativ stund, hvor finmotorik og fingerfædrigheder bliver aktiveret.


At farvelægge en tegning eller designe et helt personligt armbånd styrker præcisionsevnen og farvebevidstheden, og giver barnet mulighed for at udfolde sig kreativt.


Lav flotte malerier med maling i forskellige farver, der ente​​​​​​​n kan være matte, metalliske, fluorescerende eller indeholde glimmer.


Barnet opdager at man ved at blande de forskellige farver, kan skabe nye flotte farver og skabe nye virkninger, når metalliske, glimtrende, matte og fluorescerende farver lægges ovenpå hinanden.

​​​​​​​

Far, mor og børn, frisør eller håndværker?


Rolleleg begynder i en tidlig alder, og her har barnet mulighed for at lære noget om verden: hvordan man reagerer i forskellige situationer, og løser et uventet eller udfordrende problem.


Rollelegen afspejler typisk noget børnene har oplevet. Det kan bl.a. påvirkes af omgivelserne eller af spil og tegnefilm - og selvom børnene er bevidste om, at det er en leg, så lærer de alligevel noget om omverdenen undervejs.


Rolleleg styrker evnen til at indleve sig, det understøtter empatien og udvikler barnets evne til at kommunikere med andre og udtrykke sig klart. Børnene får også styrket det sociale ved at lege flere sammen. På den måde lærer barnet at tage hensyn til andre, og gå på kompromis. Disse er alle vigtige kompetencer, som junior får god brug for senere i livet.


Find inspiration til kostumer og rolleleg her

Relaterede artikler

Rolleleg

Derfor leger børn rollelege

Rolleleg begynder i en tidlig alder, og tager ofte udgangspunkt i omgivelserne, eller noget børnene har oplevet. Læs med her, og bliv klogere på, hvad rollelegen betyder for børns udvikling.

Tid til løbecykel

Kom godt i gang med løbecyklen

En løbecykel er lige sagen for det lille barn, der har fået godt styr på både at gå og løbe og nu er parat til at tage næste skridt. En løbecykel styrker nemlig både balance, motorik og selvtillid – og så er det jo drønsjovt at ræse afsted.

Inspiration til juniorværelset

I takt med at dit barn bliver større, kommer der også andre behov til børneværelset. Vi giver dig lidt inspiration til et lækkert børneværelse.

3. års fødselsdag gaveidéer

3. ÅRS FØDSELSDAG

Alle fødselsdage er noget helt specielt - og især også barnets 3-års fødselsdag. En vis stolthed kan du tydeligt ses på dit barn, når det har fødselsdag. Vi har skrevet lidt om den store dag og giver et par bud på gaver som vil aktivere den "lille".