Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Julegaveidéer til
​​​​​​​ældre børn

Vi er gået all in på at lave en julegaveguide, så du kan blive klogere på, hvad du kan give i gave.

Her fokuserer vi på børn i alderen +36 mdr., så hvis du mangler inspiration til den perfekte gave, kan du tage et kig med her

og blive klogere på hvad du skal gå efter, samt hvilke produkter BabySam rådgiver Josefine anbefaler, når du skal på jagt efter årets julegave.

Du kan naturligvis både shoppe produkterne i butik og på webshoppen.

Puslespil, spil og bøger

​​​​​​​​​​​​​​

"Spil af forskellig art hvor der skal tænkes lidt mere, og hvor finmotorikken skal bruges, eller bøger med større sværhedsgrad." - BabySam rådgiver Josefine


Det kan være puslespil med flere brikker eller flere detaljer. Børnene får mulighed for at fordybe sig og koncentrere sig om, at finde sammenhænge mellem de forskellige former og farver.

​​​​​​​

I kan også give jer i kast med spil der udfordrer motorikken og præcisionsevnen.


Både finmotorikken og præcisionsevnen kommer i spil, når brikkerne forsigtigt skal stables eller fjernes. Børnene kan opleve årsagssammenhængen, når de flytter en brik, der får de andre brikker til at vælte.


Der kan hele tiden udvikles og afprøves nye metoder, for at finde ud af, hvad der fungerer bedst.

Saml familie og venner til en hyggelig og sjov stund med forskellige spil.

Udforsk kreativiteten


Oplev de små mesterværker der kommer ud af en kreativ stund, hvor finmotorik og fingerfærdigheder bliver aktiveret.


At farvelægge en tegning eller designe et helt personligt armbånd styrker præcisionsevnen og farvebevidstheden, og giver barnet mulighed for at udfolde sig kreativt.


Lav flotte malerier med maling i forskellige farver, der ente​​​​​​​n kan være matte, metalliske, fluorescerende eller indeholde glimmer.


Barnet opdager at man ved at blande de forskellige farver, kan skabe nye flotte farver og skabe nye virkninger, når metalliske, glimtende, matte og fluorescerende farver lægges ovenpå hinanden.

​​​​​​​

Far, mor og børn, frisør eller håndværker?


Rolleleg begynder i en tidlig alder, og her har barnet mulighed for at lære noget om verden: hvordan man reagerer i forskellige situationer, og løser et uventet eller udfordrende problem.


Rollelegen afspejler typisk noget børnene har oplevet. Det kan bl.a. påvirkes af omgivelserne eller af spil og tegnefilm - og selvom børnene er bevidste om, at det er en leg, så lærer de alligevel noget om omverdenen undervejs.


Rolleleg styrker evnen til at indleve sig, det understøtter empatien og udvikler barnets evne til at kommunikere med andre og udtrykke sig klart. Børnene får også styrket det sociale ved at lege flere sammen. På den måde lærer barnet at tage hensyn til andre, og gå på kompromis. Disse er alle vigtige kompetencer, som junior får god brug for senere i livet.


Find inspiration til kostumer og rolleleg her.

Idoler fra fjernsynet


Kender du også en, som er stor fan af Paw Patrol, Gabby's Dukkehus eller Gurli Gris?

Bring universet hjem til jer med legetøj fra de forskellige TV-serier og skab jeres egne eventyr med idolerne fra dit barns yndlingsserie.


Find alle idolerne her.

Idoler fra fjernsynet
Fairy Playset
Gabby`s Dollhouse
Fairy Playset
134,53 DKK
Online
1 butik
Prismatch
Cakey Kitchen
Varen udgår
Kun i webshop
Gabby`s Dollhouse
Cakey Kitchen
1.049,97 DKK
Online
Skarp pris
Movie 2 Lifesize Tower
Varen udgår
Kun i webshop
Paw Patrol
Movie 2 Lifesize Tower
1.399,97 DKK
Online
Skarp pris
Legesæt m. Bluey's skole
Kun i webshop
BLUEY
Legesæt m. Bluey's skole
285,00 DKK
Online
Prismatch
 Movie 2 6 Figure Giftpack
Paw Patrol
Movie 2 6 Figure Giftpack
215,58 DKK
Online
2 butikker
Prismatch
Rise n' Rescue - Marshall
Paw Patrol
Rise n' Rescue - Marshall
227,00 DKK
Online
2 butikker
Prismatch
BLUEY Bingo's Bingo
Kun i webshop
BLUEY
BLUEY Bingo's Bingo
129,00 DKK
Online

Relaterede artikler

Rolleleg

Derfor leger børn rollelege

Rolleleg begynder i en tidlig alder, og tager ofte udgangspunkt i omgivelserne, eller noget børnene har oplevet. Læs med her, og bliv klogere på, hvad rollelegen betyder for børns udvikling.

Tid til løbecykel

Kom godt i gang med løbecyklen

En løbecykel er lige sagen for det lille barn, der har fået godt styr på både at gå og løbe og nu er parat til at tage næste skridt. En løbecykel styrker nemlig både balance, motorik og selvtillid – og så er det jo drønsjovt at ræse afsted.

Inspiration til juniorværelset

I takt med at dit barn bliver større, kommer der også andre behov til børneværelset. Vi giver dig lidt inspiration til et lækkert børneværelse.

3. års fødselsdag gaveidéer

3. ÅRS FØDSELSDAG

Alle fødselsdage er noget helt specielt - og især også barnets 3-års fødselsdag. En vis stolthed kan du tydeligt ses på dit barn, når det har fødselsdag. Vi har skrevet lidt om den store dag og giver et par bud på gaver som vil aktivere den "lille".