Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Julegaveidéer til baby

Vi er gået all in på at lave en guide til julegaver, og her fokuserer vi på hvad der hitter hos de små, fra 0-12 mdr.
Så hvis du mangler inspiration til, hvad du skal købe til den lille, kan du tage et kig med her og blive klogere på

hvad du skal gå efter samt hvilke produkter BabySam rådgiver Josefine anbefaler, når du skal på jagt efter årets julegave.
​​​​​Du kan naturligvis både shoppe produkterne i butik og på webshoppen.

Relaterede artikler

inspiration til pusleplads

INSPIRATION TIL PUSLEPLADSEN

Når der skal pusles og nusses, så er en god station for pusling vigtigt, da I kommer til at bruge mange timer her. Læs med her hvordan I får et godt pusleområde.

legetøj til børn

HVORFOR ER LEGETØJ SÅ VIGTIGT FOR BØRN?

De første par måneder af babys liv er legetøj ikke så vigtigt, men derimod nærhed med mor og far. Men lige fra når baby er klar til gradvist at udforske lidt af verden på egen hånd, så er legetøj vigtigt for dit barns udvikling, hele barndommen igennem.

5 fødevarer du ikke skal servere for baby

Alle forældre vil det bedste for deres små poder, og hvor den første tid som regel går med at få styr på søvn og amning, så går der ikke længe, førend du skal til at overveje, hvad du skal give din baby at spise, når føden ikke længere kun kommer fra bryst eller flaske.

legetøj til børn

Læs vores guide til legetøj

Små børn bider i, og sutter på legetøjet.  Gennem nøje udvælgelse af de bedste producenter og produkter har vi sikret os, at du trygt kan handle legetøj hos os. Men hvilket legetøj passer bedst til de forskellige alderstrin? Vi har samlet nogle idéer som er alderssvarende til de små og som de vil elske.