Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Julegaveidéer
3-6 mdr.

Farverige ting og ting der siger lyde, er et hit for børn i denne alder


I denne alder begynder bideringe at være aktuelt. De fås i mange forskellige farver og former, og jo flere konturer og farver jo bedre. De forskellige former og konsistenser er med til at få deres sanser på arbejde!


Det er en god idé at vælge en bidering der både er let at gribe fat i, og som heller ikke er for tung for barnet at sidde med. ​​​​​​​


Er der ved at titte tænder frem, kan den lille risikere at få ømme gummer. Heldigvis findes der også bideringe med vand i, og hvis man ønsker en god kølende effekt, kan bideringen lægges i køleskabet.

​​​​​​​

Det kan også være en rangle med en masse farver på, som siger en eller flere lyde alt efter hvordan og hvor barnet dasker til den.


De begynder lige så stille at forstå sammenhængen mellem, at en bestemt bevægelse skaber en bestemt lyd, og det fanger deres opmærksomhed, når de finder ud af, at de kan få forskellige lyde ud af legetøjet.​​​​​​​​​​​​​​

Udvalgte rangler
Jerry Giraf Bidering Med Vand
Kun i butik
Playgro
Jerry Giraf Bidering Med Vand
49,95 DKK
30 butikker
Colo Rings Bidering
Sophie la Girafe
Colo Rings Bidering
189,95 DKK
Online
32 butikker
Enhjørning Lilla
Lamaze
Enhjørning Lilla
189,95 DKK
Online
16 butikker
Loopy Loops Bold
Playgro
Loopy Loops Bold
99,95 DKK
Online
30 butikker
Clip Clop Rangle - Blå
Playgro
Clip Clop Rangle - Blå
159,95 DKK
Online
32 butikker
Rattle 'N Rock Maracas
Fisher-Price
Rattle 'N Rock Maracas
96,00 DKK
Online
1 butik
Prismatch
Vandmand Sprinkles
Lamaze
Vandmand Sprinkles
139,95 DKK
Online
20 butikker

Barnets motoriske færdigheder bliver trænet, ved at ligge på maven og udforske verden.


Når barnet ligger på maven, trænes rygmuskler, arme og skulderstabilitet. Når barnet lægger vægten på hænderne og skubber overkroppen op fra gulvet, styrkes både hændernes og fingrenes muskelgrupper.


Hver gang den lille løfter hovedet og ser fra side til side, stimulerer det balanceområdet.


Et spændende aktivitetstæppe eller legegulv, kan derfor være en god måde at aktivere barnet til at ligge på maven, og samtidig skabe et blødere underlag.

​​​​​​​

Når børnene bliver omkring 6 mdr. er de nået en alder, hvor mange begynder at ligge mere på maven og bevæge sig stille og roligt fremad.


Derfor kan det være rigtig godt med legetøj, der kan stå på gulvet foran dem, som kan aktiveres med et enkelt tryk på en knap, og som både har lys, lyd og farver!

Det samme legetøj kan også bruges som aktivitet, når børnene begynder at sidde mere selv.  


"Det er svært at komme udenom legetøj, der er meget farvestrålende og som siger lyde, for det er nu altså dét, der er med til at udvikle barnet."- BabySam rådgiver Josefine


​​​​​​​Vtech har lavet mange gode bud på læringslegetøj, der går fra 6-36 mdr. og som udvikler sig i takt med at barnet bliver større og begynder at forstå flere sammenhænge.

baby legetøj