Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Julegaveidéer
​​​​​​​6-12 mdr.

Musiklegetøj

Lyd, Lys og farve!

Barnet er i en alder, hvor det stadig er legetøj med lys og forskellige lyde der er interessant. Man kan med fordel vælge noget, der aktiverer dem til at lære at sidde selv, og som ikke kræver meget mere end et tryk, før der kommer en reaktion i form af lys eller lyd.


"Musiklegetøj er altid godt. Gerne noget hvor barnet kan få forskellige lyde ud af instrumentet, alt efter om der trykkes, drejes eller bruges andre bevægelser, til aktivering af legetøjet." - BabySam rådgiver Josefine


Det er også her, hvor nogen børn begynder at interessere sig for nogle af de ting der ses i hverdagen. Det kan være en telefon, et par nøgler eller en fjernbetjening - men bare rolig, alt dette laves også i en børnevenlig version, og stadig med lys og sjove lyde.


Man kan også stille og roligt starte ud med små bøger der, ligesom med legetøjet, indeholder genkendelige ting fra hverdagen.
Det kan også være bøger med lyde, eller ”Rør og føl” bøger, der udfordrer sanserne!

Min rør og føl bog om Mad
Carlsen
Min rør og føl bog om Mad
69.95 DKK
Online
30 butikker
Lyt og lær - Muh på gården
Alvilda
Lyt og lær - Muh på gården
149.95 DKK
Online
4 butikker
Luckeys Nøgler
B Toys
Luckeys Nøgler
189.95 DKK
Online
26 butikker
Hi Phone Metallic, Sølv
B Toys
Hi Phone Metallic, Sølv
229.95 DKK
Online
1 butik

Stableklodser og tårne er også noget, der begynder at give mening for barnet. De laves både i gummi, stof, træ og pap og med forskellige motiver og farver.


Stableklodser og tårne er med til at udvikle barnets motoriske evner. Du kan med fordel vælge nogle, med både tal, figurer og farver, for på den måde kan stableklodserne være med til at udvikle sig med barnet.


Fra at lære at stable, til at forstå sammenhængen mellem farver og figurer, og samtidig bliver de lige så stille indtroduceret til de forskellige tal.  


Du kan være helt sikker på, at når de små først har fundet ud af, hvor sjovt det er at stable klodserne, så finder de ud af, at det er meget sjovere at vælte dem igen! Det er en gave der bliver ved med at give.

Stableklodser m. træfigur
Kun i webshop
Gurli Gris
Stableklodser m. træfigur
169.95 DKK
Online
Stabletårn Sailors Bay
Little Dutch
Stabletårn Sailors Bay
199.00 DKK
Online
29 butikker

bObles' tumlemøbler styrker og træner barnets motorik. Produkterne har forskellige former, men stort set alle produkterne har en flad, stabil side, samt en afrundet side, som især er god til at styrke balancenerven.

"Elefanten fra bObles er en god og stabil støtte, når barnet begynder at rejse sig op. Hvis barnet skal lære at sidde selv, kan elefanten vendes på siden og barnet kan sidde imellem fødderne, så det bliver lidt nemmere at holde sig siddende." - BabySam rådgiver Josefine

Elefanten kan hjælpe med at styrke balancenerven, både for de små og de lidt ældre børn, så her får du et produkt der kan skabe glæde i mange år. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvilke aktiviteter du kan få ud af bObles elefanten.

bObles
bObles