Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

  Gratis rådgivning


Få overblik over dit behov med din helt egen BabySam-rådgiver, som giver dig professionel hjælp og vejledning i butikken.

Den personlige rådgivning er uforpligtende, ganske gratis, varer én time og er eksklusivt reserveret til dig.


Hos BabySam gør vi en dyd ud af at have en forståelse for netop dine behov. Vi ved at alle er forskellige, og det mener vi er særligt vigtigt at respektere for kunne give god og ærlig rådgivning.


​​​​​​​Nye produkter, nye regler og moderne materialer kan gøre det svært at følge med. Så selvom det ikke er første gang du for eksempel køber barnevogn, kan du godt have behov for faglig vejledning og et ærligt ekspertråd.


I BabySam kan du booke din helt egen rådgiver i netop den BabySam butik du ønsker. Du booker online og møder op til den aftalte tid. Her får du én times vejledning og rådgivning af din personlige BabySam rådgiver, så du bliver klædt på til at vælge netop det udstyr, som passer til dine behov.​​​​​​​


Fordelene er mange, her er et par af dem:


  • Du får hjælp til at vælge det udstyr der passer til dine behov

  • Du undgår ventetid i butikken

  • Du undgår at vælge forkert

  • Du får svar på alle dine spørgsmålPå den måde, får du ressourcer til det, som er det væsentlige; dit barn og din familie!


Vi har solgt baby- og børneudstyr i mere end 40 år. Vores erfarne og certificerede medarbejdere står klar til at hjælpe dig. Book en gratis time og bliv klædt på til at træffe de valg, der føles bedst for dig og din familie.HVORDAN GØR JEG?

Du klikker på knappen Book en rådgiver her på siden og følger anvisningerne undervejs. Du vælger f.eks. hvilken BabySam butik du ønsker at booke din rådgiver i og hvilken dato og tidspunkt, der passer dig.HVORNÅR SKAL JEG KOMME?

Når du booker din rådgiver får du en mail der bekræfter din bookning og oplyser det tidsinterval du vil blive rådgivet i.SKAL JEG KØBE?

Nej, der er ingen forpligtelse til at købe i forbindelse med rådgivningen.SKAL JEG FORBEREDE MIG?

Nej, men det er en god ide, at have tænkt over hvad det er for spørgsmål du gerne vil have svar på, hvad du er i tvivl om, og hvilket behov du har. Det er også vigtigt for os, at du kender barnets højde og vægt, hvis vi skal rådgive omkring autostole.