Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

  Gratis  

  tilbud  

Hos BabySam tilbyder vi en række gratis tilbud til dig som er gravid eller som er nybagt forældre.  Du kan bl.a. få den populære BabyBox som hjælper dig igang med den første tid med baby. Læs mere om denne og vores andre tilbud herunder.

BabyBox


Er du gravid, så siger BabySam tilllykke med en gratis BabyBox, fuld af lækre produkter, vareprøver og rabatter til den første fantastiske tid med dit barn. Boxen indholder flot spand, små prøver og værdikupon. For at få BabyBoxen skal du bestille den på www.BabyBox.dk. Når du har udfyldt formularen, modtager du en kvittering, som du viser i din lokale BabySam, hvor din BabyBox vil blive udleveret.

Vi håber, at du bliver glad for din BabyBox og vi ser frem til at kunne hjælpe dig med rådgivning omkring det rigtige udstyr til din baby.

OBS! Bemærk venligst, at indholdet i BabyBoxen kan variere.


Book en Rådgiver

I BabySam kan du booke din helt egen rådgiver i netop den BabySam butik du ønsker. Du booker online og møder op til den aftalte tid. Her får du én times vejledning og rådgivning af din personlige BabySam rådgiver, så du bliver klædt på til at vælge netop det udstyr, som passer til dine behov.

Fordelene er mange, her er et par af dem:

  • Du får hjælp til at vælge det udstyr der passer til dine behov.

  • Du undgår ventetid i butikken

  • Du undgår at vælge forkert.

  • Du får svar på alle dine spørgsmål.

På den måde, får du ressourcer til det, som er det væsentlige; dit barn og din familie!

Læs evt. mere her