Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

FSC®

Ansvarlig skovdrift

Hvad er FSC®?

Du kan møde FSC® certificeringen, når du kigger på møbler eller legetøj, hvor træ udgør en del af materialet på produktet. FSC® står for ”Forest Stewardship Council®” og er en uafhængig, non-profit, ikke-statslig organisation, som arbejder for at udbrede miljømæssig og social brug af verdens skove.


Vores skove giver os mange ting såsom bøger, kleenex og møbler. Organisationen FSC® tager sig af skovene og de mennesker og dyr, som bor der. Når du køber en vare med FSC® certificering, er du med til at passe på verdens skove. FSC® sikrer også, at sjældne og truede arter beskyttes, og at skovarbejderne har ordentlige arbejdsforhold, når det gælder fx løn og sikkerhedsudstyr. Samtidig skal oprindelige folks rettigheder respekteres, og skovejeren skal bidrage økonomisk til lokale projekter, som fx kan være adgang til lægehjælp, vand eller skolegang.


FSC er en sporbarhedscertificering, som sikrer at træbaserede materialer har en ansvarlig oprindelse.


Hos BabySam finder du løbende flere produkter som har certificeringen FSC®. Kig efter FSC-mærkede produkter næste gang du er i din lokale BabySam butik, og se efter FSC-mærkede produkter på babysam.dk

FSC