Vi flytter lager. Du kan derfor forvente 1 dags længere leveringstid.

Petit by Sofie Schnoor-rygsække

Hvis dit barn er nået en alder, hvor han eller hun skal begynde i institution, så kan det være en god ide at købe en rygsæk til den lille. Med en rygsæk bliver det nemt for barnet at have madpakke og ekstra tørt tøj med på farten, og her er der desuden også plads til yndlingsbamsen eller -dukken. Det kan godt være, at tasker og rygsække primært har praktiske funktioner, da vi som regel bærer dem for at transportere bestemte ting. Men bare fordi de er praktiske og funktionelle, så må de også gerne være flotte at se på samtidig, og med Petit by Sofie Schnoor-rygsække får du lidt af det hele.

 

Vælg flotte Petit by Sofie Schnoor-tasker her

Selvom Petit by Sofie Schnoor er et brand, med stor fokus på designet, så er det samtidig af høj prioritet for brandet, at taskerne ikke kun er smukke at bære, men også er nemme og behagelige at bruge for dit barn. Når du skal udvælge den perfekte Petit by Sofie Schnoor-rygsæk, så er der nemlig flere ting, du skal tage højde for. Så snart der kommer en smule vægt i tasken, så er det vigtigt at tænke på ergonomien. Ellers kan du hurtigt risikere, at dit barn får ondt i ryggen, skuldrene eller lænden, hvis ikke tasken eller rygsækken sidder ordentligt. Vælg derfor en rygsæk med justerbare stropper, så du kan sikre, at tasken sidder godt og solidt på dit barns ryg – selv når den begynder at bliver rigtig tung pga. bøger mm. Hos BabySam kan du finde et flot udvalg af Petit by Sofie Schnoor-rygsække til børn. Det kan være meget forskelligt, hvor stor en taske og hvor mange forskellige rum, der er brug for. Men som udgangspunkt er det en god ide med minimum to rum, så fx mad og bøger kan blive adskilt. Overrask dit barn og find en flot taske her på siden i dag.

 

Petit by Sofie Schnoor-rygsække til mange formål

En rygsæk til dit barn kan være praktisk i mange henseender. Det er nemlig ikke kun i institutionen eller skolen, dit barn kan have glæde af Petit by Sofie Schnoor-tasker. Skal dit barn overnatte hos bedsteforældrene, eller skal I på tur i skoven, så kan en rygsæk være den perfekte taske til formålet, hvis dit barn eventuelt vil have noget legetøj eller en særlig bamse med sig. Vi tilbyder altid hurtig levering på kun 1-2 hverdage, og skulle du fortryde, kan du nemt og hurtigt komme af med dine varer igen da vi har 365 dages returret.