BabySam LIVE

BabySam LIVE med Jordemoderkonsulenterne

BabySnak Live med Jordemoderkonsulenterne - 1 times Live-sessioner med forskellige jordmoderkonsulenter fra hele landet. Bliv klogere på din graviditet, den kommende fødsel og barsel. Jordmødrene giver dig mulighed for at få svar på de tanker og bekymringer du render rundt med

Hvad skal jeg gøre når jeg lige pludselig får veer? Hvor længe varer opstartsfasen? Vi ved at du som førstegangsfødende kan have mange spørgsmål omkring graviditeten og fødslen - og for nogen af jer kan bekymringen fylde enormt meget.


Derfor har vi valgt at lave daglige ”BabySnak” Live-sessioner med Jordmoderkonsulenterne i en varighed af 1 time, på torsdage kl, 10, hvor du, kan spørge dem om alt. For hver live-session vil der være et tema, hvor jordmødrene kommer med deres viden og til sidst vil de besvare dine spørgsmål. Husk, spørgsmålene skal holde sig indenfor temaet.  

​​​​​​​Se alle live sessioner på vores facebook side

Du kan møde disse 6 jordmødre:

Henriette Madsen – jordmoder siden 2007 og har en bred erfaring med mange emner inden for graviditet, fødsel og barsel. Desuden er hun stifter af Jordemoderkonsulenterne Aps, som tilbyder en bred vifte af jordemoderydelser og sidst men ikke mindst ansvarshavende jordemoder i Cellavivas danske afdeling.

Mianne Christensen  – har arbejdet som jordemoder i Danmark og Norge i en del år. Er medstifter af Jordemoderkonsulenterne Aps sammen med Henriette Madsen og er derudover ansvarshavende jordemoder i stamcellebanken Cellavivas danske afdeling.

Kristine Wellendorf – jordemoder i 9 år og har en dybdegående erfaring med graviditet og fødsel både i offentligt og privat regi. Derudover underviser hun gravide i bevægelse, tilbyder individuelle konsultationer og underviser i aquagym for gravide hos Maies.


Susanne Krogh – har været jordmoder i over 30 år, og har arbejdet i Danmark, Norge og Grønland. Susanne har også masser af erfaring med både hjemmefødsler, hospitalsfødsler og klinikfødsler samt stamcelleopsamling fra navlesnoren hos Cellaviva.


Sanne Christensen  – uddannet sygeplejerske og jordemoder. Arbejder som jordmoder på Randers Sygehus og er indehaver af privat jordemoderhus, SKC-jordemoderi & akupunktur i Langå. Sanne har særlig fokus på akupunktur, rebozo, massage og bevægelse for gravide.  

​​​​​​​

Berit Wolff Roed – Jordemoder siden 2010 og er stifter af gravid.dk, som har særlig fokus på graviditet og fødselsforberedelse. Derudover underviser hun i aquagym for gravide hos Maies.


Jordemødrene er aktive i jordemoderkonsulenterne og Cellaviva. Du kan se og læse om dem herTidligere afholdte live sessioner (kan stadig ses på vores Facebook side).DatoEmne
6/4Veer
7/4Smertelindring
– inden du kommer på fødegangen
8/4Opstart af fødsel i hjemmet


15/4Hjemmefødsel
16/4Kejsersnit
17/4Ultralydsscanninger – hvad ses?
Undgå bristninger
20/4Bækkenstabiliserende øvelser og vejrtrækning


22/4Partnerens rolle


24/4Mad/motion/kosttilskud, før, under og efter graviditeten
27/4Den aktive fødsel
28/4Babyboblen
29/4Bristninger, tidlig amning og genoptræning
30/4Information om opsamling af stamceller fra navlesnoren ved fødslen​​​​​​​