Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
4 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (4)
Tøj størrelse
Nulstil
 • (4)
Farve
Nulstil
 • (2)
 • (1)
Materiale
Nulstil
 • (4)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
44,70
53,70
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Ear cover kasket - Sky Captain A
  Outlet
  Champion
  Ear cover kasket - Sky Captain A
  53,70 DKK
  Før: 179,00 DKK
  Online
  Udsolgt i butik
  Spar 70%
 • Ear cover kasket - PS171
  Outlet
  Champion
  Ear cover kasket - PS171
  53,70 DKK
  Før: 179,00 DKK
  Online
  Udsolgt i butik
  Spar 70%
 • Hue - PS171
  Outlet
  Champion
  Hue - PS171
  44,70 DKK
  Før: 149,00 DKK
  Online
  Udsolgt i butik
  Spar 70%
 • Hue - BS501
  Outlet
  Champion
  Hue - BS501
  44,70 DKK
  Før: 149,00 DKK
  Online
  Udsolgt i butik
  Spar 70%
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Accessories til børn

Her på siden finder du vores store udvalg af accessories til dit barn. Der findes absolut flest accessories til piger, hvilket også afspejler vores udvalg, men du finder også en del fine ting til drenge. Har du børn, så ved du også, hvor meget det kræver, og når de begynder at blive bevidste og selv vil bestemme, så er det, at der skal købes accessories og ting og sager, der opfylder deres behov.

 

BabySam har alt, hvad du måtte mangle til dit barn, og her har vi samlet alt i accessories. Det betyder, at du finder både rygsække, huer, pandebånd, neglelak og meget andet. Skal dit barn derfor snart begynde i institution, så kan det være en flot rygsæk vil være et hit. Her er plads til en ekstra varm trøje, når dit barn skal en tur på legepladsen, og der er naturligvis også plads til en god, stor madpakke. Vi har rygsække fra det populære Fjällräven, Smallstuff, Ticket To Heaven og flere andre, så det gælder blot om at udvælge den både du og dit barn bedst kan lide, og som bedst opfylder behovet for opbevaring. Ud over fine rygsække til børn i flotte farver og designs, så har vi også massevis af huer til børn og babyer. Næsten uanset årstiden, så er det en god ide at passe på de små hoveder og ører, og derfor gør du klogt i altid at have et mindre udvalg af huer at vælge imellem derhjemme. Måske kan du bedst lide en hæklet eller en strikket babyhue, eller det kan være du mere er til en elefanthue? En elefanthue dækker hele hovedet, ører og hals og er dermed den varmeste og mest beskyttende løsning.

 

Find det hele hos BabySam

Uanset hvad du er på jagt efter til dit barn, så kan du finde det her. Hos os kan du blive helt klar til at modtage dit aller første barn, men du kan også finde tøj og tilbehør til lidt større børn. Det kan være du har en lille pige, som er begyndt at kopiere sin mors adfærd og derfor gerne vil pynte sig med fx neglelak. Heldigvis kan du hos BabySam finde børnevenlig neglelak. Dette betyder, at neglelakken er fri for gift, bly, formaldehyd, parabener og andre skadelige stoffer. Den er vandbaseret og bliver derfor vasket af ved bad og håndvask. Kigger du rundt i vores webshop vil du opdage, at vi har alt til børn og babyer. Lige fra klapvogne og autostole til dåbstøj, overtøj, pusletasker, kravlegårde, dyner og puder – og alt sammen finder du fra populære og anerkendte brands, hvor både sikkerhed, design og kvalitet er i top. Køb i dag og modtag dine varer i løbet af 1-2 hverdage.