Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
2 produkter
Tøj størrelse
Nulstil
  • (1)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Materiale
Nulstil
  • (2)
Vandsøjletryk
Nulstil
  • (2)
Køn
Nulstil
  • (2)
Kategori
Nulstil
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Find regntøj til børn her

Når vandpytterne frister og gyngerne er sjaskvåde, så kan man kende det danske vejr igen. Selvom vi ofte forbinder regnen med efterår, så behøver de to ting ikke at hænge sammen. Derfor er det vigtigt at vælge noget overtøj til børnene, der kan bruges det meste af året. Regntøj er ikke bare regntøj, der findes mange forskellige modeller, der er egnet til forskellige alderstrin. Læs med og få et godt overblik over, hvad du skal vælge til dit barn.

 

Først og fremmest så skal regntøj være tæt, så børnene ikke bliver våde efter kort tid i vandpytterne. Tætheden måler man i vandsøjletryk, som ganske enkelt er en indikation af, hvor meget vand regntøjet kan klare. Her hos BabySam finder du kun regntøj, der har et vandsøjletryk på minimum 5000. Alt efter hvor meget dit barn er ude, og hvor aktiv han eller hun er i vandpytterne, kan du vælge regntøj med højere eller lavere vandsøjletryk. Når man taler vandtæthed, så kommer vi ikke udenom åndbarheden. Jo bedre tøjet er til at holde regnvandet ude, jo sværere er det som oftest også for barnet at ånde i det. Hvis ikke barnet kan komme af med fugten, kan det betyde, at barnet i den sidste ende bliver kold. Her gælder det om at overveje det enkelte barns behov. Inden du vælger, hvilket regntøjet dit barn skal have, er det en god idé at gå sættets funktioner igennem.

 

Hos Babysam anbefaler vi, at der er stropper i buksebenene, så de kan sidde godt fast under gummistøvlerne. På den måde undgår du, at dit barn får våde tær. Et par gode gummistøvler eller udesko er naturligvis også et godt udgangspunkt for at holde fødderne varme og tørre. Vælg et par, der har plads til en ekstra varm strømpe til de kolde dage. Generelt handler det om at sørge for, at åbninger ved hænder, fødder og talje sidder godt til med enten elastik, velcro eller seler. Sidst men ikke mindst er det vigtigt, at der er reflekser på regntøjet, så dit barn altid er synligt i trafikken – specielt i de mørke efterårsmåneder.

 

Der er ikke den store forskel på regntøj til mellemstore og små børn. Men hvis du er på udkig efter regntøj til din baby, som endnu ikke har helt styr på balancen, kan der være nogle forskellige fordele, du skal kigge efter. Heldragter kan være at foretrække til de helt små, der sidder og kravler mest rundt. På den måde er du sikker på, at de holdes helt tørre i det våde græs eller sandkassen. Hvis du er mere til et todelt regnsæt, bør du vælge et sæt med gode seler, som holder bukserne på plads. Foruden regnsættet er det altid en god idé at sørge for, at dit barn har varme hænder og ører. Selvom regntøj er ideelt til det danske vejr, så kan det godt være en kold omgang. Du kan stadig få det bedste ud af børnenes regntøj, hvis de på de kolde dage har et godt termosæt inden under. Termotøjet i sig selv er både åndbart, isolerende og slidstærkt med ekstra forstærkninger på knæ og sæde. Derfor gør det sig særdeles godt som mellemlag, men kan også bruges i overgangen mellem to sæsoner, hvor det er for varmt med vinterjakke og for koldt uden overtøj.

 

Find det rette regntøj til børn her

Har du små børn, så ved du allerede alt om, hvor meget tøj, der hele tiden skal købes. De skal både have en sommerjakke, vinterjakke, flyverdragt, termotøj – og naturligvis også regntøj. Og ikke nok med det, så skal det hele nærmest skiftes ud årligt, fordi de hele tiden vokser ud af tøjet. Vores regntøj kommer i mange forskellige designs. Du kan købe det både som todelt-sæt med jakke og bukser, eller som en dragt. Det er nemlig forskelligt, hvordan børn bedst kan lide at blive iklædt. En dragt er naturligvis sværere kun at bære delvist, hvorimod det med bukser og jakke er nemmere hurtigt at smide jakken. Til gengæld er dit barn mere tildækket i en regndragt, og her er det sværere for regnen at trænge ind, især hvis barnet tumler rundt i en våd skovbund eller måske endda en vandpyt.

 

Vores regntøj findes i et væld af smarte og friske farver. Nogle af dem har smarte refleks-detaljer, hvilket er en stor fordel i de mørke måneder. Har du en baby, der endnu ikke er stor nok til selv at hoppe rundt i vandpytterne, så findes der nogle smarte footies, der er en form for praktiske ”regn-futter”, som er foret med fleece og som holder din babys fødder lune og tørre ude i regnen. Køb regntøj til børn blandt vores store sortiment her på siden. Vi tilbyder en række fordele såsom levering inden for få hverdage samt 365 dages landsdækkende returret. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil alt det dit barn mangler hjem i dag.