Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
  • (2)
Lagerstatus
Nulstil
  • (2)
Mærke
Nulstil
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Godt at vide om sikkerhed i hjemmet

Hvad skal man huske når man børnesikrer hjemmet?

Du børnesikrer først og fremmest dit hjem ved at fjerne farlige genstande, som kan skade dit barn. Sørg desuden for, at alle rengøringsmidler, lægemidler og så videre er uden for rækkevidde for barnet. Installer også gerne sikkerhedsudstyr som vindueslåse, skabslåse og kontaktsikringer. Du kan også købe hjørnebeskytter, som beskytter? dit ?barn ?mod ?skarpe ?kanter ?på? borde ?og skabe.?

Hvornår børnesikrer man hjemmet?

Det er en god idé at børnesikre hjemmet, inden barnet begynder at kravle eller gå, da de på dette tidspunkt kan bevæge sig rundt og udforske omgivelserne. Derudover bør man også overveje at børnesikre hjemmet, når børnene begynder at klatre, eller når de bliver ældre og får mere frihed til at udforske verden omkring dem.

Børnesikring i hjemmet

Er dit barn ved at nå en alder, hvor han eller hun efterhånden har regnet ud, hvordan man åbner diverse låger, døre og så videre, så er du sikkert allerede ved at gå i panik over tanken om, hvordan du skal sikre de forskellige ting. Heldigvis er der opfundet smarte produkter, der kan hjælpe dig. Du kan fx få børnesikring på et vindue. Denne børnesikring sørger for, at vinduet ikke kan åbnes mere end 10 cm, og især hvis du bor i lejlighed, så vil du være glad for denne løsning. Enhver forælders frygt må være, at ens barn falder ud ad vinduet, men med denne løsning kan du helgardere dig og sikre, at dit barn er i god behold inden døre. Har du samtidig nogle skabe, som du ikke ønsker at dit barn skal gå i uden opsyn, så kan du på samme måde købe nogle skabslåse. Her på siden kan du finde flere forskellige slags, der alle forhindrer dit barn i at gå i skabet uden din accept. Har du helt små børn, der har nået en alder, hvor de griber fat i alt, hvad de kan, for at rejse sig op, så kan det være en god ide at spænde nogle af møblerne fast. Det kan nemlig hurtigt gå meget galt, hvis junior rejser sig op ad en fritstående kommode og kommer til at vælte den ned over sig. Dette kan du heldigvis undgå ved at sikre møblerne til væggen.

 

Pas på dit barn med smart udstyr fra BabySam

Tag dine forbehold som forælder og sikr dit hjem imod flere ulykker end højst nødvendigt. Her på siden kan du også finde høreværn til din baby. Så kan du tage ham eller hende med til koncerter eller andre steder, hvor der bare er meget larm, uden at bekymre dig om dit barns hørelse. Se også vores mange bud på sikkerhedsgitre, hvis du fx har en trappe, der skal afskærmes, en brændeovn eller noget helt tredje.