Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
1 produkter
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Barnevognspude oyster grey
  Outlet
  Vanilla COPENHAGEN
  Barnevognspude oyster grey
  244,97 DKK
  Før: 349,95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 30%
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Godt at vide om barnevognspuder

Hvornår må børn bruge Barnevognspude?

Du kan overveje en barnevognspude i barnevognen, når dit barn er i stand til at sidde selv og viser interesse i at ville sidde oprejst i barnevognen. Det sker cirka, fra de er 6-8 måneder. Sørg for at finde en barnevognspude, der passer i størrelsen til både barnevognen og dit barn.

Hvad skal man være opmærksom på når man vælger barnevognspude?

Hvis dit barn er i stand til at sidde selv, kan du trygt begynde at bruge en barnevognspude. Du kan med fordel overveje følgende: Hvilket materiale er mest behageligt og åndbart? Hvilken størrelse passer til min barnevogn og mit barn? Hvilken pude er nemmest at vaske i tilfælde af uheld? Når du har besvaret disse spørgsmål, kan du nemmere indsnævre din søgning.

Barnevognspuder

Venter du barn og har du lige besluttet dig for, hvilken barnevogn du er nødt til at eje, så glem ikke, at der findes et væld af smart udstyr, som du med fordel kan tilkøbe, og som vil gøre tiden på farten lidt sjovere. Når din baby bliver stor nok til at kunne sidde selv, så vil det oftest være sådan barnet foretrækker at tage turen i barnevognen på, medmindre han eller hun skal sove. Men for at gøre det så behageligt som muligt for dit barn, vil det være en god ide at købe en pude til barnevognen. En barnevognspude er designet til at passe i de fleste barnevogne, og det skaber god komfort for dit barn, og samtidig kan barnet sidde og følge godt med i, hvad der sker uden for barnevognen.

 

Her på siden finder du derfor vores udvalg af barnevognspuder. De kommer fra flere forskellige brands såsom Småfolk, Baby Dan og Müsli, og i forskellige designs og materialer, der passer til både piger og drenge. Er det vigtigt for dig, at dit barn kun bliver udsat for økologiske og bæredygtige produkter, så skal du gå efter en barnevognspude fra Småfolk. Puden her er nemlig GOTS-certificeret, hvilket betyder at den er bæredygtigt produceret fra start til slut og samtidig er fremstillet i rene, økologiske materialer, inklusiv økotex-certificeret skumfyld. 

 

Giv dit barn det aller bedste

Din lille gulvklump fortjener kun det aller bedste, og derfor kan du roligt shoppe alt det du mangler hos BabySam. Vi udvælger nemlig nøje, hvilke brands vi fører i vores sortiment og hermed kan du være sikker på at modtage lækre kvalitetsprodukter af høj standard. Når dit barn begynder at sidde selv, er det vigtigt at han eller hun får noget støtte, især i starten hvor barnet kan være meget usikker og ustabil. Og her er en barnevognspude den perfekte støtte. Mangler du andet smart tilbehør til vognen, så tjek udvalget ud her, hvor du også finder madrasser, diverse betræk, en kopholder og meget andet.

 

Der er altid massevis af fordele ved at handle hos BabySam. Vi fører de mest anerkendte og populære brands, så du kan være sikker på altid at få fat i de bedste produkter og materialer til dit barn. Når det kommer til dit barn er der nemlig ikke plads til kompromiser. Vi tilbyder 365 dages returret på alle vores varer, og du behøver derfor ikke skynde dig at få dine varer byttet, hvis du skulle gå hen og fortryde.