Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
1 produkter
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
Mærke
Nulstil
I-size
Nulstil
  • (1)
Montering
Nulstil
  • (1)
Stolens retning
Nulstil
  • (1)
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Godt at vide om autostole fra 9-18 kg.

Hvilken autostol skal jeg vælge 9-18 kg?

Når du skal vælge en autostol, bør du blandt andet overveje kvaliteten, sikkerheden, designet, stolens funktioner og måden den bliver installeret i bilen. Har den isofix? Og er stolen godkendt og testet i forhold til diverse sikkerhedsstandarder? Nogle populære autostole til 9-18 kg inkluderer Britax Römer Dualfix, Cybex Sirona, Maxi-Cosi Mica Pro.

Hvordan vælger man den rigtige autostol?

Når du skal vælge den rigtige autostol, skal du først og fremmest tænke på barnets sikkerhed og siddekomfort. Vælg derfor altid en autostol, som passer i størrelse og form. Vælg desuden en autostol, der er nem at installere og justere i bilen. Hvis installationen er kompliceret eller kræver særlige færdigheder, kan det være svært at bruge korrekt hver gang.

Autostole 9-18 kg

Her på siden finder du alle vores sikkerhedsgodkendte autostole fra 9-18 kg, hvilket i gennemsnit svarer til et barn fra 12 mdr. og op til 3-4 års alderen. Når du skal købe en autostol til dit barn, så er der flere forskellige ting, du bør overveje. Skal stolen bruges i én eller flere biler? Skal den monteres med isofix eller sele? Og er der plads i bilen til, at stolen og barnet kan sidde bagudvendt? Som hovedregel anbefales det altid at montere autostolen med isofix, da stolen på denne måde bliver urokkelig ved kollision eller hvis barnet tumler rundt. På samme måde anbefales det, at barnet sidder bagudvendt så lang tid som overhovedet muligt, da barnets nakke er væsentligt bedre beskyttet på denne måde.

 

Stort udvalg fra anerkendte brands

Hos BabySam fører vi kun de mest anerkendte brands på markedet, hvilket også betyder, at de selvfølgelig alle er sikkerhedsgodkendte. Når det kommer til dit barns sikkerhed, så er der nemlig ikke plads til kompromiser, og derfor tilbyder vi kun de bedste stole i vores udvalg. Her finder du således autostole fra Cybex, Römer, Maxi-Cosi og flere andre brands, og alle kommer de i smarte designs og flotte farvekombinationer. Når barnet bliver lidt større vælger nogle blot at købe en selepude, da det er en billigere løsning. Dog skal du være opmærksom på, at en selepude uden nakke- og sidestøtte samt ryglæn er en meget mere udsat løsning, da dit barn altså ikke er beskyttet på samme måde. Derfor anbefales det altid, at du køber en fuld autostol – jo mere beskyttelse, der er omkring hele barnets krop, desto bedre er barnet stillet i tilfælde af en kollision. Med autostole kan det altså ikke betale sig at vælge en billig løsning, da pris og kvalitet i den grad hænger sammen ved dette produkt. Bliver du drønforvirret, når du ser alle de modeller vi har at vælge imellem, så kan du altid gå med årets testvinder og vide, at du så har valgt et godt produkt.

 

Køb alt hvad du mangler hos BabySam

Hvad end du mangler en ny autostol, en klapvogn eller noget helt tredje, så kan du være sikker på at finde det i vores udvalg her i vores webshop. Kunne du tænke dig at se nærmere på vores varer i virkeligheden inden du beslutter dig, så har vi på landsplan flere fysiske butikker og der skulle derfor være god mulighed for at finde en butik i nærheden af dig.