Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
1 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (1)
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Stokke® Sleepi™ Puslebord - Natur
  Stokke®
  Stokke® Sleepi™ Puslebord - Natur
  2.699,00 DKK
  Online
  1 butik
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Værd at vide om pusleborde

Hvor højt skal et puslebord være?

Et puslebord bør være omkring 90-110 centimeter højt for at give den bedste komfort, mens du pusler dit barn. Du skal kunne skifte ble, tøj og så videre uden at stå på tæer, krumme ryg eller på anden vis være i en ukomfortabel arbejdsstilling. Den præcise højde på et puslebord kommer derfor også ofte an på, hvor høj du er.

Hvad skal man bruge til sit puslebord?

Til et puslebord har du brug for en puslepude, bleer, en blespand til de beskidte bleer, vaskeklude eller vådservietter, vaskefad, vatrondeller og -pads, skiftetøj, babyolie eller -creme og eventuelt en uro, et spejl eller andet, der kan fungere som underholdning for dit barn, mens det bliver puslet.

Find dit nye puslebord hos BabySam

Et puslebord er et vigtigt køb, når du skal gøre klar til baby. Både fordi det er et uundværligt redskab og hjælpemiddel i dagligdagen, men også, fordi det er her, du har nærkontakt med dit barn ansigt til ansigt. 

 

Hos BabySam finder du alt det nødvendige til at blive babyklar, inden guldklumpen ankommer. Det vil sige alle de ting, der er med til at skabe de perfekte rammer for både dig og dit barn. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige varianter, så du kan finde den model, der kan passe ind i dit hjem. 

 

Find et puslebord online hos BabySam. Du finder blandt andet:

Traditionelt puslebord og kommoder

Vægophængte pusleborde

Transportabelt puslebord

Alverdens opbevaringsmuligheder

 

Et puslebord og en puslekommode er ikke det samme som en almindelig kommode. I stedet er der forskel på højde og dybde, der gør det nemt for dig at komme til. Det er i øvrigt med til at gøre overfladen stor nok til, at der kan ligge en puslepude på den. Her kan du lægge ting som bleer, klude og cremer samt salver på bordet.

 

BabySam tilbyder puslebord i god kvalitet

Mange forældre forbinder måske et puslebord som et sted, der hurtigt skal overstås. Sådan behøver det ikke at være. Hæng en uro over puslebordet og stil nogle fine billeder i nærheden, som du og dit barn nyde godt af. Nogle forældre vælger også at købe et spejl, der kan distrahere og underholde din baby, mens han eller hun ligger på maven. Mange små børn kan godt lide at blive nusset. Hvorfor ikke gøre det lidt hyggeligt imens? Se vores store udvalg af legetøj til babyer. Her kan du finde en masse fine ting.

 

Når du køber et puslebord fra BabySam, får du et puslebord af højeste kvalitet. Det er nemlig vigtigt for os, at vores sortiment tilbyder det bedste forhold til dig og din baby. Ved du ikke, hvilket værelse puslebordet skal stå i? Og hvilket puslebord er overhovedet smartest for dig? Se vores guide på siden.

 

Sådan vælger du det rette puslebord

Med en baby i huset kommer du ikke udenom at anskaffe dig et puslebord. Et puslebord er en essentiel del af livet med en baby. Den vil nemlig blive brugt til bleskift og generel pleje hver eneste dag, indtil barnet er gammelt nok til at undvære bleen. Derfor er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, før du køber det første puslebord, du ser.

 

Hvor skal puslebordet stå? Skal babyen sove på sit eget værelse, kan det være en fordel at placere bordet der. Er der derimod god plads på badeværelset, så er det også en god mulighed. Så kan du være tæt på de nødvendige sager

 

Traditionelt puslebord? Med sådan et puslebord får du masser af opbevaringsplads, hvor du både kan have bleer og tøj til den lille. Møblet kræver dog en del mere plads, end eksempelvis et væghængt puslebord gør

 

Skal det være væghængt? Et væghængt puslebord kan være en fordel, hvis du har begrænset med plads og gerne vil udnytte det mest optimalt. Ønsker du et vægophængt puslebord, kan du med fordel overveje, hvilke vægge i værelset der kan fungere til det. Væggen skal kunne holde en vis vægt for at være sikker, så undersøg gerne den ønskede vægs materiale, før du bestemmer dig endeligt

 

Skal det være en kommode? Har du allerede en god kommode, kan du vælge at købe gode puslehynder og pusleunderlag, som du kan placere på ethvert egnet område og skabe et trygt og rart puslemiljø for dit barn – Hertil anbefaler vi dog, du har et godt antal rummelige skuffer og skabe i eller i nærheden af kommoden. De skal nok blive fyldt godt op med både udstyr og ekstraudstyr

 

Skal det være en væghængt puslereol? Hvis du allerede er i besiddelse af en god kommode med masser af plads, så er en væghængt puslereol også et stærkt økonomisk valg – udover at være pladsbesparende. Dog kan du mangle større skuffer og skabe til udstyr

 

Er du stadig i tvivl om, hvilket værelse puslebordet skal stå i? Så anbefaler vi at vælge en model, du nemt kan flytte – det vil sige en let og mindre fyldig model. For gulvenes og stabilitetens skyld kan vi også klart anbefale filtpuder til bordets ben.

 

Køb pusleborde fra anerkendte mærker

I vores sortiment forsøger vi tilmed at tilbyde en række forskellige muligheder til forskellige design-stile. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med æstetikken i babyværelset, blot fordi du skal tilføje et puslebord.

 

Er du allerede i gang med at indrette børneværelset? BabySam har det, du skal bruge til indretningen, som eksempelvis hyggelige lamper og sjove legegulve. Hos BabySam har vi førende mærker som Flexa og Stokke, som begge producerer moderne pusleborde i klassisk, skandinavisk design. 

 

Det norske firma Stokke udvikler deres produkter ud fra den filosofi, at de skal være i barnets bedste interesse og med henblik på at styrke båndet mellem forælder og barn. Når det kommer til design, er funktionalitet, ergonomi og komfort de vigtigste nøgleord, fordi de hos Stokke ved, hvor vigtig den nære kontakt i interaktionen mellem forælder og barn er. 

 

Det danske firma Flexa har også kvaliteten i højsædet, men fokuserer samtidig på at skabe et trygt og stimulerende miljø, der kan tilpasses, som barnet vokser. På den måde får du et møbel, som nemt kan bruges på børneværelset, når barnet bliver ældre og smider bleen. Det er netop sådanne tankegange, vi vægter højt hos BabySam, og derfor finder du naturligvis de gode kvalitetsprodukter fra blandt andet Stokke i sortimentet.

 

Find flere produkter hos BabySam

Du kan altid shoppe i vores online udvalg, når du mangler nyt til dit barn. Vi giver dig også prismatch på nogle udvalgte produkter. Det betyder, at du kan være sikker på at få produktet til den bedste pris. Kom forbi en af vores butikker og få gratis rådgivning. Du kan endda booke din helt personlige rådgiver til at vejlede dig i valget af produkter.