Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

Værd at vide om en babynest

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er en lille, blød madras med høje kanter, der skaber et trygt sted for babyen at sove og hvile i. Den kan også bruges som et transportabelt redskab til at placere babyen på forskellige overflader. Babynesten giver en følelse af sikkerhed og tryghed. For at undgå fare bør du dog aldrig efterlade barnet uden opsyn heri.

Hvor længe bruger man babynest?

Det anbefales at bruge en babynest til babyer under 8-9 måneder, eller indtil de begynder at rulle eller kravle, da det kan øge risikoen for fald eller kvælning. Det er dog vigtigt at følge barnets udvikling og fjerne babynesten, når barnet begynder at bevæge sig mere aktivt eller når det ikke længere føles sikkert at bruge den.

BabyDan babynest

En babynest er en relativt ny opfindelse, men ikke desto mindre er den lynhurtigt blevet populær blandt småbørnsforældre, og det er der flere gode grunde til. En BabyDan-babynest kommer med flere fordele, der gør livet med dit spædbarn lidt lettere, og som samtidig gør det utrolig trygt og hyggeligt for barnet.

 

Oplev fordelene med en BabyDan Babynest

Selvom det umiddelbart ikke er til at se, så er en babynest udstyret med mange smarte fordele. Det er først og fremmest et sted, du kan lægge din baby, når du lige har brug for at have hænderne fri til at røre i kødgryderne. Det gode ved babynesten er, at kanterne er høje med det formål, at dit barn ikke kan trille ud. Dette giver mere sikkerhed og tryghed for dig som forælder, og dit barn ligger blødt og behageligt, uanset hvor du placerer babynesten. En BabyDan-babynest har en perfekt størrelse, der passer ned i de fleste barnevogne. Det betyder, at du kan bruge babynesten som lift, da den desuden er utroligt nem at flytte rundt på. Så behøver du heller ikke vække din sovende baby, for at flytte ham eller hende over i liften.

Brug babynesten som en base for sjov leg på gulvet for dit barn, og når barnet bliver lidt større, kan du træne dit barns ryg og nakke, ved at lade babyen ligge på maven op ad kanterne. Fra BabyDan finder du babynests i klassiske og enkle designs, der passer til både piger og drenge. Vælg derfor din favorit her fra siden og oplev alle fordelene ved en babynest.

 

Vælg kvalitetsprodukter fra BabyDan

Fra BabyDan kan du finde et hav af produkter, der vil gøre livet med en baby lidt mere trygt og sikkert. Det kan være alt lige fra sikkerhedsgitre og seler til diverse låse til skabe, skuffer mm., skridsikre bademåtter og meget andet. Alt er fremstillet i kvalitetsmaterialer, som du kan have glæde af i mange år. Når du shopper her i vores webshop, så kan du altid regne med lynhurtig levering i løbet af få dage, samt billig fragt. Det er vigtigt for os, at det er nemt for dig at handle her, men husk, at du også altid er velkommen i vores mange fysiske butikker. Her står vi klar med kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvilken babynest du skal vælge.