Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Værd at vide om en babynest

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er en lille, blød madras med høje kanter, der skaber et trygt sted for babyen at sove og hvile i. Den kan også bruges som et transportabelt redskab til at placere babyen på forskellige overflader. Babynesten giver en følelse af sikkerhed og tryghed. For at undgå fare bør du dog aldrig efterlade barnet uden opsyn heri.

Hvor længe bruger man babynest?

Det anbefales at bruge en babynest til babyer under 8-9 måneder, eller indtil de begynder at rulle eller kravle, da det kan øge risikoen for fald eller kvælning. Det er dog vigtigt at følge barnets udvikling og fjerne babynesten, når barnet begynder at bevæge sig mere aktivt eller når det ikke længere føles sikkert at bruge den.

Skab ideelle rammer med en Done by Deer-babynest

En babynest kan være et fantastisk hjælpemiddel til din nyfødte baby. Dit barn, der har været vant til at ligge trygt i mors mave, kan godt føle sig overvældet af den store verden, og her er en Done by Deer-babynest oplagt til at skabe tryghed. Her er dit barn omkranset af bløde materialer, der vil føles næsten lige så godt, som hvis barnet lå i dine arme. Men en babynest er ikke kun til barnets fordel – som forælder kan en babynest give dig et par minutters frihed, når du lige har brug for at have hænderne fri et kort øjeblik. Babynestens rammer sikrer, at dit barn ikke triller ud i det splitsekund, du kigger væk, og dermed skaber den faktisk også tryghed for mor og far.

 

Brug en babynest ude og hjemme

Det gode ved en Done by Deer-babynest er også, at den er nem at have med ud af huset. Du kan både bruge den i barnevognen og klapvognen. Fra Done by Deer finder du nogle flotte babynests i skønne farver og materialer. Alle er lavet i 100% økologiske materialer og tilbyder derfor dit barn de bedste vilkår for en sund start på livet.

 

Få alle fordelene hos BabySam

Når du shopper hos os, så følger der altid nogle fordele med i købet. Du skal aldrig vente særlig længe på dine varer, for vi leverer nemlig altid i løbet af kun 1-2 hverdage. Giv os et kald på tlf. 70 11 30 10, hvis du har spørgsmål til vores varer eller leveringsbetingelser. Vi sidder klar til at hjælpe dig.