Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.

Værd at vide om en babynest

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er en lille, blød madras med høje kanter, der skaber et trygt sted for babyen at sove og hvile i. Den kan også bruges som et transportabelt redskab til at placere babyen på forskellige overflader. Babynesten giver en følelse af sikkerhed og tryghed. For at undgå fare bør du dog aldrig efterlade barnet uden opsyn heri.

Hvor længe bruger man babynest?

Det anbefales at bruge en babynest til babyer under 8-9 måneder, eller indtil de begynder at rulle eller kravle, da det kan øge risikoen for fald eller kvælning. Det er dog vigtigt at følge barnets udvikling og fjerne babynesten, når barnet begynder at bevæge sig mere aktivt eller når det ikke længere føles sikkert at bruge den.

Filibabba-babynest

Har du en lille en på vej, så er du sikkert godt i gang med at lave indkøbslister, for der er nemlig rigtig meget, der skal være styr på, inden vidunderet kommer til verden.

 

Vælg en populær Filibabba-babynest

Der findes mange gode grunde til, hvorfor det er en god ide at investere i en babynest fra Filibabba. Den store verden kan være en smule overvældende for din nyfødte baby, og her kan en babynest være med til at skabe tryghed for dit barn. Her er barnet nemlig omkranset, så når du har brug for lige at have hænderne fri et par minutter, så vil dit barn stadig føle sig tryg og komfortabel – næsten som lå han eller hun i dine arme. En Filibabba-babynest sørger samtidig for, at dit barn ikke kan rulle ud, da de høje kanter udgør en væsentlig sikkerhedsfaktor. Hos BabySam kan du vælge en babynest fra det populære brand i flere forskellige farver og designs. Fælles for dem alle er, at de er lavet i økologiske materialer, der sikrer, at dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelige kemikalier. Det gode ved en Filibabba-babynest er desuden, at den er utrolig nem at have med på farten. Den kan nemt være i barnevognsliften, hvis du fx ikke kan nænne at flytte dit sovende barn fra babynesten.

 

Skab tryghed for dit barn hver dag

Der er ingen tvivl om, at en babynest er et trygt og hyggeligt sted for dit barn at putte. Find derfor din favorit her på siden i dag og oplev glæden ved en Filibabba-babynest. Er du nysgerrig efter at vide, hvilke babynests vi kan tilbyde ud over Filibabba, så klik her og se hele vores udvalg, der også byder på mærker som Småfolk og Done by Deer. Er du i tvivl om vores betingelser, eller har du spørgsmål til vores varer, så tøv ikke med at give os et kald på tlf. 70 11 30 10. Her sidder vi klar til at gøre dig meget klogere.