Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Værd at vide om en babynest

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er en lille, blød madras med høje kanter, der skaber et trygt sted for babyen at sove og hvile i. Den kan også bruges som et transportabelt redskab til at placere babyen på forskellige overflader. Babynesten giver en følelse af sikkerhed og tryghed. For at undgå fare bør du dog aldrig efterlade barnet uden opsyn heri.

Hvor længe bruger man babynest?

Det anbefales at bruge en babynest til babyer under 8-9 måneder, eller indtil de begynder at rulle eller kravle, da det kan øge risikoen for fald eller kvælning. Det er dog vigtigt at følge barnets udvikling og fjerne babynesten, når barnet begynder at bevæge sig mere aktivt eller når det ikke længere føles sikkert at bruge den.

Manostiles-babynest

Har du besluttet dig for, at du bare må eje en babynest til dit barn, så er du landet på den rette side. En babynest kan godt undværes, når du har børn, men dog er der alligevel rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør købe en. Når først du har opdaget de mange fordele, så kan du slet ikke undvære den igen. Når din baby er nyfødt, kan det godt være en overvældende verden, og hertil kan en babynest skabe den tryghed, barnet søger. Kast dig derfor over udvalget her på siden og find din favorit i dag.

 

Få alle fordelene med en Manostiles-babynest

Der findes flere forskellige årsager til, at en babynest er blevet populær blandt småbørnsforældre. Når du engang imellem har brug for at have hænderne fri til at ordne dagens gøremål, så kan du placere dit barn i babynesten uden fare for, at han eller hun triller ud. En Manostiles-babynest er nemlig udstyret med en høj kant hele vejen rundt, der sørger for, at barnet bliver liggende. Her får du altså noget mere sikkerhed frem for, hvis du blot lægger barnet på sengen eller sofaen, og samtidig ligger barnet utrolig blødt og behageligt. Bind sløjfen på babynesten op og brug den til puslepude. Ja, vi sagde jo, at der var mange gode grunde til at købe en Manostiles-babynest, og når du samtidig kan vælge et bæredygtigt design, så bliver det ikke meget bedre. Vælg den i en smuk farve og bestil den hjem i dag.

 

Vælg bløde tekstiler fra Manostiles

Er du blevet lidt lun på de mange fine design fra Manostiles, så forstår vi det godt. Herfra finder du nemlig ikke kun lækre babynests, men kan også finde alt lige fra ammepuder og sengetøj til sengerande og pusletasker. Bestil det du mangler i dag og glæd dig til at modtage dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage.