Shop SALE! Spar op til 50%

Værd at vide om en babynest

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er en lille, blød madras med høje kanter, der skaber et trygt sted for babyen at sove og hvile i. Den kan også bruges som et transportabelt redskab til at placere babyen på forskellige overflader. Babynesten giver en følelse af sikkerhed og tryghed. For at undgå fare bør du dog aldrig efterlade barnet uden opsyn heri.

Hvor længe bruger man babynest?

Det anbefales at bruge en babynest til babyer under 8-9 måneder, eller indtil de begynder at rulle eller kravle, da det kan øge risikoen for fald eller kvælning. Det er dog vigtigt at følge barnets udvikling og fjerne babynesten, når barnet begynder at bevæge sig mere aktivt eller når det ikke længere føles sikkert at bruge den.

Müsli-babynest

Drømmer du om en babynest til din lille guldklump, så er du kommet til det rette sted. Når du har små børn, så er der mange ting, som er helt uundværlige. Det er ikke nødvendigvis alle, der kan få glæde af en babynest – dog er der rigtig mange gode grunde til, hvorfor du alligevel bør købe en Müsli-babynest her fra siden. En babynest er oplagt at bruge i de første spæde måneder af dit barns liv. Det kan være overvældende at møde den store verden, når man har været vant til at ligge trygt i mors mave, og her kan en babynest skabe den ekstra tryghed, dit barn har brug for.

 

Oplev de mange fordele med en Müsli-babynest

En babynest ligner en slags rede, og her kan du putte dit barn og lade ham eller hende være omkranset af de høje kanter. Designet gør det oplagt at lægge din baby i en babynest, frem for at lægge barnet direkte på sengen. Når du lige har brug for at have to hænder fri til at lægge vasketøj sammen, så har du sikkert allerede erfaret, at der sjældent skal mere end et splitsekund af uopmærksomhed til, før dit barn er rullet om på siden og muligvis ud over kanten. En babynest forhindrer din baby i at trille, og derfor kan du trygt lægge din guldklump her, når dagligdagens gøremål skal ordnes. Men en Müsli-babynest har også mange andre fordele. Når dit barn er et par måneder gammel, kan det være en god måde at træne nakkemuskler på. Læg dit barn på maven forhøjet henover kanterne og hjælp således dit barn med at blive stærk. Hos BabySam finder du babynests fra Müsli i skønne farver og designs. Og her kan du slå to fluer med et smæk, for du kan nemlig binde sløjfen op for enden, og bruge den udfoldede pude som puslepude. Derudover er babynesten nem at transportere dit sovende barn i, da den ofte kan være i barnevognen.

 

Vælg en babynest hos BabySam

Har du besluttet dig for, at du bare må eje en lækker babynest til dit barn, så forstår vi det godt. Derfor har vi samlet nogle fantastiske bud fra Müsli lige her, og vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet, uanset hvilken du vælger. Er du nysgerrig efter at se vores babynests fra andre brands også, så kan du se hele udvalget her. Køb den her fra siden i dag og glæd dig til at modtage den i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi giver dig 365 dages returret, hvis du mod forventning skulle fortryde.