Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Værd at vide om en babynest

Hvad bruger man en babynest til?

En babynest er en lille, blød madras med høje kanter, der skaber et trygt sted for babyen at sove og hvile i. Den kan også bruges som et transportabelt redskab til at placere babyen på forskellige overflader. Babynesten giver en følelse af sikkerhed og tryghed. For at undgå fare bør du dog aldrig efterlade barnet uden opsyn heri.

Hvor længe bruger man babynest?

Det anbefales at bruge en babynest til babyer under 8-9 måneder, eller indtil de begynder at rulle eller kravle, da det kan øge risikoen for fald eller kvælning. Det er dog vigtigt at følge barnets udvikling og fjerne babynesten, når barnet begynder at bevæge sig mere aktivt eller når det ikke længere føles sikkert at bruge den.

Småfolk-babynest

Har du et ønske om at eje en babynest, hvori du kan lægge din nyfødte, omgivet af bløde materialer og trygge rammer? Når du har små børn, så er der mange ting, der er ganske uundværlige, og en Småfolk-babynest kan nemt vise sig at være en af de ting. Der findes nemlig rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør investere i en god babynest fra Småfolk. Først og fremmest, så er det danske brand kendt for at levere stilrene designs i lækre kvalitetsmaterialer. Det har de gjort siden 2004, og de har derfor efterhånden en del år på bagen. En stor del af produkterne kan bryste sig af at være Øko Tex-certificerede, hvilket er din garanti for, at de er helt fri for sundhedsskadelige stoffer og kemikalier – og en Småfolk-babynest er ingen undtagelse. Her får du nemlig en babynest, der er fremstillet i blød økologisk bomuld, og du kan dermed lægge dit barn til at sove her med ekstra god samvittighed.

 

Vælg en funktionel babynest fra Småfolk

Med en Småfolk-babynest får du flere forskellige funktioner med i ét produkt. Ikke nok med, at dit barn her kan føle sig tryg, så kan du også nem binde sløjferne op i bunden, og hermed har du pludselig omdannet babynesten til en puslepude. Smart, ikke? Yderligere er der også nogle klare fordele for dig som forælder. For når du indimellem lige har brug for at have hænderne fri for at lægge vasketøj sammen, så kan du placere din baby i sin Småfolk-babynest uden at bekymre dig om, at dit barn pludselig triller ud over kanten. Babynesten er nemlig udstyret med solide kanter, der forhindrer babyen i at trille, og dermed kan du slippe for bekymringerne omkring dette.

Når din baby bliver nogle måneder gammel, kan en babynest desuden være en god måde at træne nakken på. Her kan du nemlig lægge dit barn forhøjet henover kanten, og på den måde kan barnet træne sin styrke.

 

Køb en Småfolk-babynest hos BabySam

Vi er sikre på, at du nok skal få stor glæde af din nye babynest fra Småfolk. Køber du den i dag, så lover vi at levere den til dig i løbet af kun 1-2 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe. Vi giver dig ovenikøbet hele 365 dages landsdækkende returret, hvis du fx skulle fortryde den valgte farve. Bestil hos BabySam i dag. Vi sidder klar til at modtage din bestilling.