Voksi-babynest

Der er ingen tvivl om, at en babynest kan være en rigtig god ide for dig, der har et spædbarn. En Voksi-babynest er et slags multiprodukt, da det har mange forskellige og praktiske funktioner, og det kan derfor være en investering, som både du og dit barn vil få stor glæde af. Mange af produkterne fra Voksi er fremstillet i naturlige materialer, og de fleste er desuden Øko Tex-certificerede og dermed helt fri for sundhedsskadelige kemikalier. Yderligere gennemgår produkterne flere forskellige tests for at sikre, at de lever op til sikkerhedsstandarderne mm.

En Voksi-babynest er nemlig designet med nogle høje kanter der gør, at dit barn ikke kan trille ud over kanten, frem for, hvis dit barn fx ligger direkte på sengen eller sofaen. Du skal nemlig ikke kigge væk i mere end et splitsekund, før dit barn pludselig er trillet om på maven og muligvis ud over kanten. Men med en babynest slipper du for bekymringen omkring dette. Derudover kan du nemt lade dit barn falde i søvn i en Voksi-babynest uden skulle vække barnet, når han eller hun skal flyttes. Babynesten passer ned i de fleste barnevogne, hvilket gør det nemt at komme fra A til B med dit barn i en babynest.

Hos BabySam kan du finde en Voksi-babynest i flere forskellige farver. Designet er enkelt og tidløst, og selvfølgelig lavet i de blødeste materialer med en god skummadras for ekstra støtte og ergonomisk komfort. Denne babynest er udviklet til at kunne vokse med dit barn. Du kan nemlig åbne læderstroppen og folde udvidelsesstykket ud således, at der bliver mere plads.

 

Vælg en babynest hos BabySam

Her på siden finder du det populære babynests fra Voksi, men Voksi er langt fra det eneste brand, der har fået denne gode ide. Er du derfor nysgerrig på at se, hvilke andre babynests vi kan tilbyde, så klik på linket og se hele udvalget fra alle vores brands. Uanset hvilken du falder for, så garanterer vi altid hurtig levering og billig fragt.