Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

ferm LIVING-gulvtæpper

Brandet har i efterhånden mange år skabt smukke og iøjnefaldende produkter til hjemmet, og det gælder til både stuen, soveværelset og børneværelset. Det danske ferm LIVING ved alt om, hvordan man skaber unikke teksturer og modige farvekombinationer, hvad end det gælder tekstiler, lamper eller møbler. Derfor kan du også regne med at finde ferm LIVING-gulvtæpper her på siden, der er ulig alt andet, du finder online. Brandets børnekollektion bærer tydeligt præg af en inspiration fra naturen og dyrene i den, og det afspejler sig derfor også i gulvtæpperne her på siden.

 

Til pynt eller praktisk brug

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde nogle skønne produkter fra ferm LIVING, ikke mindst de søde gulvtæpper. ferm LIVING-gulvtæpper sørger både for varme på børneværelset, men de bidrager i høj grad også til æstetikken. Placer de fine gulvtæpper som en dekorativ tilføjelse på gulvet, eller hæng dem op på væggen og lad dem skabe en helt særlig effekt. Gulvtæpperne er fremstillet i 100% tuftet uld fra New Zealand på forsiden, og bomuld på bagsiden. De tåler at blive støvsuget, men de tåler desværre ikke en tur i vaskemaskinen.

Når du har besluttet dig for, hvilket tæppe fra ferm LIVING, der skal pryde dit barns værelse, så glem ikke at kigge forbi de mange andre lækre produkter fra brandet. Her finder du nemlig alt lige fra lamper og sengetøj til uroer, tapet og diverse møbler. Alt sammen i de samme unikke designs og farver, som du kender det fra mærket. Hvad angår indretningen af børneværelset, så er det vigtigt at sørge for et inspirerende rum, hvor dit barn både kan lide at opholde sig for at lege og for at sove. Med ferm LIVING er det virkelig muligt at indrette et flot og hyggeligt børneværelse, så begynd her på siden i dag.

 

Stort udvalg af kvalitetsbrands

Skal du i gang med at indrette børneværelset helt fra bunden, eller føler du for at skifte lidt ud, så kan du finde det, du søger lige her. Vi gør os umage med at udvælge de allerbedste brands for at sikre, at kvaliteten altid er i top, og derfor kan du roligt kaste dig over vores forskellige produkter. Bestiller du her hos os i dag, så kan du glæde dig til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage.