ferm LIVING-lamper

Skal du i gang med at indrette et flot børneværelse, så er der relativt mange ting at tage højde for. Her skal overvejes både farver, møbler, opbevaringsmuligheder og ikke mindst belysning. Indretningen på værelset kan være yderst afgørende for, hvor godt dit barn føler sig tilpas og dermed også, hvor meget tid barnet gider at bruge på at lege på værelset. Belysningen er vigtig, da det i høj grad er med til at skabe stemningen på værelset. Her er det nødvendigt med et godt ovenlys, men en hyggelig natlampe eller sengelampe kan også have stor betydning. Heldigvis kan du kaste dig over et stort udvalg af ferm LIVING-lamper lige her. ferm LIVING er et dansk brand, der siden 2006 passioneret har arbejdet for at skabe karakteristiske og stilsikre designs – ikke mindst til børneværelset. Her er der fokus på detaljer samt gode og lækre råvarer og materialer.

 

ferm Living hos BabySam

Vi har lamper fra ferm LIVING, der er formet som en luftballon, en sky, en bil, en stjerne og flere andre fortryllende ting. Udvalget byder på både naturlige træfarver og farver, der henvender sig mere til piger eller drenge. Mulighederne er derfor utrolig mange, så hold dig ikke tilbage. De fleste børn bruger relativt lang tid på at vænne sig til at sove på deres eget værelse, og mange børn bryder sig ikke om mørket i begyndelsen. Hertil er en ferm LIVING-lampe det bedste hjælpemiddel. Placerer du en sød og sjov lampe ved siden af sengen, så kan dit barn have lys hele natten eller nemt tænde lyset, hvis han eller hun vågner i løbet af natten. Men glem ikke, at ferm LIVING laver meget mere end lamper. Klikker du på linket vil du finde alt lige fra sengetøj og puder til tæpper og spil. Alt sammen i den gode kvalitet, som du kender fra brandet.

 

Køb ferm LIVING-lamper hos BabySam

Hos BabySam kan du finde alt det, du mangler til børneværelset. Vi hjælper dig med glæde med at indrette et inspirerende værelse, som dit barn vil have stor glæde af. Vidste du godt, at du helt gratis og uforpligtende kan booke en rådgiver til en af vores fysiske butikker? Her kan du få gode råd, tips og tricks til indretningen.