Relevans
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Opbevaringskurvesæt 3 stk. Happy clouds Pudder
  Done By Deer
  Opbevaringskurvesæt 3 stk. Happy clouds Pudder
  279.95 DKK
  Online
  1 butik
 • Opbevaringskurvesæt 3 stk. Happy clouds Grøn
  Done By Deer
  Opbevaringskurvesæt 3 stk. Happy clouds Grøn
  279.95 DKK
  Online
  1 butik
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Godt at vide om opbevaring til børneværelset

Hvordan opbevarer man pænt og nemt legetøj?

Den nemmeste måde at holde orden i legetøjet er ved at finde et godt opbevaringssystem. Her vælger mange at benytte sig af reoler, kommoder, bænke, kurve, kasser, hvor du både kan sortere legetøjet efter temaer og opbevare det ude af syne. Du kan med fordel lade dit barn være med til at vælge nogle opbevaringsmuligheder, som de vil elske at have på deres værelse.

Hvilke opbevaringsløsninger er bedst egnet til børneværelser?

De bedste opbevaringsløsninger til børneværelset er dem, der både er sikre og nemme for dit barn at tilgå. Vælger du opbevaring i børnehøjde, kan dit barn med selvstændighed finde sit yndlingslegetøj frem og selv rydde det op bagefter. Er børneværelset småt, kan det dog give god mening at udnytte højderne med hylder og kasser. Du bør selvfølgelig også altid have sikkerhedsforanstaltninger in mente.

Done by Deer-opbevaring

Til ethvert børneværelse hører sig masser af mulighed for opbevaring til alt legetøjet. De fleste børn har uendeligt meget legetøj, og for at du som forælder ikke bliver skør over alt rodet, så kan det være en god ide at organisere legetøjet. Det er ikke altid nemt at holde gulvet helt frit for legetøj, men nogle smarte løsninger kan hjælpe på det, og så kan du samtidig organisere legetøjet på en flot måde.

 

Find den rette Done by Deer-opbevaring

Done by Deer producerer og fremstiller æstetiske produkter, uanset hvilken kategori, der er tale om. Deres opbevaringsløsninger er derfor lige så flotte som alt andet, for de mener nemlig ikke, det skal være kedeligt at rydde op. Hos BabySam kan du vælge Done by Deer-opbevaring i form at både kurve, kufferter, bokse samt bløde og hårde kasser. Alle de forskellige produkter fås med søde motiver og i fine, sarte farver, der passer ind på ethvert børneværelse og som blot bidrager til den flotte indretning. Designet bærer præg af inspiration fra dyr og natur, hvorfor både elefanter, krokodiller og elementer fra skoven er en stor del af produkterne.

De smarte stofkurvesæt af 3 stk. er utroligt populære blandt børnefamilier. De er nemlig utrolig rummelige, og der kan derfor være plads til rigtig meget legetøj. Farverne passer perfekt til både drengeværelset og pigeværelset. Nu hvor du er i gang med at lure lidt på Done by Deer-opbevaring, så glem ikke at smutte forbi deres mange andre lækre produkter også. Brandet byder på alt lige fra møbler og sengetøj til spisesæt, rangler, tøjdyr og meget andet. Uanset hvad du leder efter, så kan du være sikker på at få fat i gode kvalitetsprodukter i de sødeste designs fra Done by Deer.

 

Shop online hos BabySam

Vi gør det selvfølgelig nemt for dig at shoppe her i vores webshop, men skulle du alligevel have lyst til at se vores varer i virkeligheden, så er du mere end velkommen i en af vores fysiske butikker. Vi har dem fordelt rundt omkring i hele landet, og vi burde derfor helt sikkert have en butik placeret i nærheden af dig. Køber du her fra siden, så kan du se frem til lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Tøv derfor ikke med at købe Done by Deer-opbevaring her fra siden i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.