Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Stokke-lagner

Det norske Stokke har i efterhånden mange årtier produceret og fremstillet møbler og udstyr til børn. Brandet er muligvis mest kendt for sin ikoniske Tripp Trapp-stol, der er fast inventar i rigtig mange børnefamilier verden over. Fra Stokke kan du derfor regne med at få fat i nogle gode, solide produkter, der vil skabe glæde i årevis – og det gælder også, når det kommer til Stokke-lagner og Stokke-lagenunderlag. Men hvad er egentlig forskellen på de to? Et lagen er et klassisk lagen, der ligger på toppen af madrassen og som er det, man ligger direkte på om natten. Lagenunderlaget er til at lægge under selve lagnet, som en form for ekstra beskyttelse. Det kan især være en god ide, hvis dit barn er ud over blealderen, men stadig har tendens til at tisse om natten. Underlaget beskytter madrassen og sikrer samtidig, at dit barn ikke ligger og er våd i løbet af natten.

 

Køb kvalitetslagner fra Stokke

Når det gælder din lille guldklump, så er kun det bedste godt nok, og det gælder også, når det kommer til lagner. Selvom lagner måske virker til at være en mindre detalje, så kan der faktisk være stor forskel på disse. Fra Stokke kan du regne med at få fat i nogle gode kvalitetslagner og lagenunderlag i en blød og lækker bomuldskvalitet, der lader dit barn ligge komfortabelt hele natten. De fleste lagner kan vaskes ved 40 grader, og det er derfor nemt at få dem rene igen, selv efter et lille uheld.

På denne side finder du Stokke-lagner og Stokke-lagenunderlag i forskellige størrelser alt efter, hvor gammel dit barn er, og vi har dem derfor til både mini og junior. En god nattesøvn er utrolig vigtig for både børn og voksne, men især for børn har det stor indflydelse på deres udvikling. Derfor gælder det om at sørge for de bedste vilkår for dit barn omkring sengetid, og her tæller hver en detalje lige fra madrassen til sengetøjet og lagnet.

Hos BabySam sætter vi stor pris på vores kunder, og det viser vi ved at tilbyde nogle fantastiske fordele, når du vælger at handle hos os. Skulle du være uheldig og have købt den forkerte vare hjem, så kan du tage det helt roligt. Vi bytter nemlig dine varer i helt op til 365 dage efter købsdatoen. Så bliver det ikke meget nemmere at shoppe online, og vi håber derfor, du finder det perfekte Stokke-lagen til dit barns seng hos os.