Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (5)
 • (8)
Alder
Nulstil
 • (8)
 • (1)
Pris
Nulstil
109,95
499,95
Viser 8 ud af 8 produkter
Vis alle
Relevans
 • Nusseklud Croco Grøn
  Done By Deer
  Nusseklud Croco Grøn
  169,95 DKK
  Online
  27 butikker
 • Krammedyr Jelly Pudder
  Done By Deer
  Krammedyr Jelly Pudder
  189,95 DKK
  Online
  31 butikker
 • Rangle Raffi Mustard
  Done By Deer
  Rangle Raffi Mustard
  109,95 DKK
  Online
  32 butikker
 • Sutteklud Raffi - Blå
  Done By Deer
  Sutteklud Raffi - Blå
  189,95 DKK
  Online
  32 butikker
 • Krammedyr Stor Jelly Blå
  Done By Deer
  Krammedyr Stor Jelly Blå
  499,95 DKK
  Online
  1 butik
 • Sutteklud Raffi - Powder
  Done By Deer
  Sutteklud Raffi - Powder
  189,95 DKK
  Online
  32 butikker
 • Krammedyr Jelly Blå
  Done By Deer
  Krammedyr Jelly Blå
  189,95 DKK
  Online
  28 butikker
 • Musikdyr, Elphee Grå
  Done By Deer
  Musikdyr, Elphee Grå
  274,95 DKK
  Online
  14 butikker
Side 1 ud af 1 | 8 ud af 8 produkter
1

Godt at vide om bamser til baby

Hvornår må børn få bamser?

En baby kan få glæde af en bamse allerede fra fødslen. En blød bamse er nemlig med til at stimulere deres sanser, hvis den bruges ved legetid. Men det er som regel først fra 12-måneders-alderen, at børn for alvor knytter sig til en bamse. Bemærk, at bamser ikke bør ligge i sengen sammen din sovende baby, før de er gamle nok til selv at fjerne sig fra en bamse, der ligger over dem.

Kan man vaske sine bamser?

Nogle bamser kan vaskes, og andre kan ikke. Dette fremgår ofte af en lille vaskeanvisning på bamsen, ligesom dem du finder på tøjet. Som regel er det ikke nødvendigt at vaske en bamse, medmindre der er sket et omfattende uheld. Er der kommet gylpepletter eller snavs på bamsen, kan du nøjes med at rense det af i håndvasken.

Vælg uimodståelige Done by Deer bamser

På trods af, at Done by Deer kun har relativt få år på bagen, så har de alligevel formået at skabe sig stor anerkendelse for deres produkter. Brandet er kendt for at skabe produkter i milde farver og bedårende designs, og her er kvaliteten altid i top. Dyk derfor ned i udvalget af Done by Deer bamser her på siden og udvælg dine favoritter. 

Dit barn fortjener en blød bamse, som kan følge ham eller hende i tykt og tyndt. Du kan sikkert selv huske din yndlingsbamse fra din barndom, og måske har du den stadig derhjemme? Fra Done by Deer kan du vælge uimodståelige bamser, der er formet som dyr i form af giraffer, krokodiller, elefanter og flere andre. Bamserne fås i forskellige størrelser og materialer, men uanset hvilken du vælger, kan du være sikker på en bamse, som dit barn helt sikkert vil blive glad for. Flere af bamserne fra Done by Deer kan tåle en tur i vaskemaskinen, og dermed behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt dit barn gylper eller spilder mad eller drikkevarer på sin kære bamse. 

Glem ikke, at du fra Done by Deer også finder alverdens andre ting til dit barn og til børneværelset. Vælg blandt alt lige fra puslepuder og sengetøj til opbevaringskasser, knager og service. Alle produkter er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger. 

 

Forkæl dit barn med en ny bamse

Hvad end det er en kommende fødselsdag, du leder efter en gave til, eller det bare er fordi, du gerne vil overraske dit barn, så er bamser altid et hit – og hos BabySam har vi rigtig mange af dem. Vi har bamser fra en lang række skønne brands, men Done by Deer er helt sikkert en populær favorit. Vil du gerne se vores bamser og andre produkter lidt tættere på, inden du køber, så kan du altid dukke op i en af vores mange fysiske butikker. Dem har vi fordelt rundt omkring i hele landet, og der burde derfor være en i nærheden af dig. Vælger du at shoppe her i vores webshop, så sørger vi for levering i løbet af få hverdage. Er du i tvivl om noget, så giv os endelig et kald på tlf. 70 11 30 10.