Relevans
Shop by
Nulstil
  • (2)
  • (2)
  • (2)
Alder
Nulstil
  • (1)
  • (3)
  • (4)
  • (1)
Pris
Nulstil
209,97
369,95
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

B Toys biler i søde og sjove designs

Det er helt naturligt, at især drenge udvikler en interesse for køretøjer, der larmer og kan køre stærkt. Ikke mindst, hvis far eller storebror også går op i det. Og det kan sagtens være, det ikke kun er biler, der er spændende, men også tog og fly og alt andet, der har en motor. Ved du, at dit barn elsker biler, så find nye af slagsen fra B Toys lige her. Brandet fremstiller legetøjsbiler i søde og sjove designs, der virkelig taler til barnlige sjæle. De fleste af bilerne er nemlig udstyret med menneskelige udtryk, og dermed er det meget mere end bare en bil. Vælg en sej politibil eller racerbil, eller måske en skolebus eller en skraldebil vil skabe større glæde?

 

Leder du efter nyt legetøj til dit barn, så findes der nogle gode bud lige her blandt udvalget af B Toys biler. Dog må du ikke gå glip af resten af det flotte udvalg af legetøj fra B Toys. B Toys har vundet adskillige priser for at være innovative, og derfor finder du masser af legetøj herfra, der er ikke kun underholdende, men også funktionelle og ikke mindst søde i designet. Fra B Toys kan du også finde masser af sand- og strandlegetøj, og du finder det hele til skarpe priser. Uanset hvad du vælger, kan du regne med at få fat i legetøj til dit barn af en høj kvalitet. Vidste du desuden, at B Toys går op i bæredygtighed? Legetøjet er fremstillet efter miljøvenlige principper, og al emballagen er af genbrugsmaterialer.

 

Vi har det hele

Hos BabySam er vi ikke bange for at kalde os eksperter, når det kommer til børn, udstyr, legetøj mm. Vi ved nemlig alt om, hvad der er vigtigt, når man har små børn, og derfor bruger vi god tid på at udvælge alle vores brands og produkter. Vi vil gerne sikre, at her er noget for enhver smag og ethvert budget, og holder du godt øje, så kan du indimellem være heldig at finde de fine B Toys biler til ekstra nedsatte priser. Bestil her på siden i dag og se frem til levering i løbet af få hverdage. Vi sender dine varer afsted til skarpe fragtpriser, men glem ikke, at du også altid kan kigge forbi en af vores mange fysiske butikker. De ligger placeret rundt omkring i hele landet, og der burde derfor helt sikkert være en BabySam i nærheden af dig.