Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.
Relevans
Shop by
Nulstil
  • (1)
Alder
Nulstil
  • (1)
  • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Oball-biler

Det er et kendt fænomen for de fleste forældre, at børn er vilde med legetøj i form af køretøjer. Især hvis en af forældrene fx går op i biler, så er det meget naturligt, hvis barnet også tidligt udvikler en interesse for de seje køretøjer. Find derfor et udvalg af Oball-biler hos BabySam. Vi tilbyder dem i flere forskellige udgaver, så bestil dem hjem og overrask dit barn med nyt legetøj fra Oball.

 

Find Oball-biler hos os

Ved du, at dit barn bare elsker at lege med biler, så find nogle nye af slagsen fra Oball lige her hos BabySam. Her tilbyder vi Oball-biler i mange forskellige udgaver, og du finder dem ofte i pakker med to eller tre stk. Oball-biler findes både som klassiske biler, men også som køretøjer formet som fx Peter Plys eller Minnie Mouse. Derudover kan du også vælge et John Deere-traktorsæt i gul eller grøn, eller du kan glæde dit barn med en kranbil eller en brandbil. Oball laver et væld af søde og sjove biler til børn, og de er alle sammen fremstillet i skønne farver der vil pynte på børneværelset.

Når du er på udkig efter nyt legetøj til dit barn, så kan du komme rigtig langt blandt Oball-biler her på siden. Dog må du ikke glemme, at Oball også tilbyder et hav af andet motorisk og læringsrigt legetøj til børn. Alt legetøj fra brandet er udviklet med henblik på stimulering af barnets sanser og færdigheder, og derfor kan du rolige købe legetøj hjem fra Oball velvidende, at dit barn udvikler sig samtidig med, at han eller hun leger.

 

Vælg legetøj fra BabySam

Hos BabySam kan du være sikker på at finde lige præcis det legetøj, du leder efter til dit barn. Vi fører hundredvis af populære og anerkendte brands, og vi sørger altid, at her er noget for enhver. Er du nysgerrig at se alt det legetøj, vi kan tilbyde, så klik her og dyk ned i vores store udvalg af indendørs legetøj. Når du shopper hos os, så sørger vi altid for at gøre det nemt og ubesværet. Det betyder fx, at du får hurtig levering på kun 1-2 hverdage, samt hele 365 dages landsdækkende returret. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil alt det, du mangler i dag.