Relevans
Shop by
Nulstil
 • (3)
 • (1)
 • (1)
Alder
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
99.95
917.45
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Big Trucks Truck Stop HQ
  Kun i webshop
  Paw Patrol
  Big Trucks Truck Stop HQ
  917.45 DKK
  Online
  Prismatch
 • Big Trucks True Metal køretøj - Marshall
  Kun i webshop
  Paw Patrol
  Big Trucks True Metal køretøj - Marshall
  99.95 DKK
  Online
 • Big Trucks True Metal køretøj - Chase
  Paw Patrol
  Big Trucks True Metal køretøj - Chase
  99.95 DKK
  Online
  1 butik
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

PAW Patrol-biler

PAW Patrol er en canadisk tv-tegnefilmserie for børn, der først blev vist på tv tilbage i 2013. I serien følger man en række hundehvalpe, der hver dag forsøger at redde verden. Ledet af den 10-årige Ryder, er de dristige hvalpe af PAW Patrol-redningshunde i træning. Hver hvalp er inspireret af et virkeligt job som brandmand, politibetjent og byggearbejder. Når problemer opstår, er de der for at redde dagen. Uanset om det er en kat i et træ eller et tog ud af sporene, så finder de altid en måde at hjælpe dem i nød. For børn er PAW Patrol en sjov måde at lære mod og heroisme med spændende historier, der aldrig bliver for skræmmende for selv de mindste. Ryder og de andre hvalpe lærer også lektioner om omsorgen for dyr, et signal, der styrkes gennem PAW Patrols partnerskab med det amerikanske samfund for forebyggelse af grusomhed for dyr i virkeligheden. Her på siden finder du blandt andet PAW Patrol-biler, som dit barn kan få stor glæde af at lege med.

 

Ud over biler kan du også finde andre køretøjer som fx PAW Patrol-fly og -brandbiler, og dit barn vil elske at eje en eller flere af de forskellige her på siden. Hvis du har et barn, der bare er helt besat af Ryder og hans team, så er det sikkert ikke nok med PAW Patrol-biler. Så er dit barn sikkert også ellevild efter at eje et udvalg af bamser, sengetøj eller noget helt tredje, der afspejler den populære serie. Med PAW Patrol-legetøj kan du glæde dig til et barn, der bliver opslugt i timevis af sjov leg i selskab med sine yndlingskarakterer.

 

Find massevis af legetøjsbiler hos BabySam

Biler er ofte et hit, når det kommer til legetøj, og derfor har vi selvfølgelig et spændende udvalg af PAW Patrol-biler her. Venter der derfor en børnefødselsdag lige om hjørnet, eller føler du bare for at forkæle lidt ekstra for tiden, så bestil nogle biler hjem fra BabySam og overrask dit barn. Vi giver dig alle fordelene med, når du vælger at handle her hos os. Det betyder fx, at du altid får dine varer leveret lynhurtigt på kun 1-3 hverdage, og ovenikøbet får du hele 365 landsdækkende returservice, hvis du mod forventning skulle have modtaget en forkert vare.