Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Alder
Nulstil
 • (1)
 • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Byggeklodser i træ, Totem, Wildlife animals
  Sebra
  Byggeklodser i træ, Totem, Wildlife animals
  191,95 DKK
  Online
  1 butik
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Godt at vide om klodser & puttekasser

Hvornår kan baby stableklodser?

Babyer kan begynde at lege med stableklodser, når de er omkring 6-9 måneder gamle. På dette tidspunkt vil de normalt have udviklet deres finmotoriske færdigheder nok til at kunne tage fat i klodserne. Vælg gerne store, lette klodser til at starte med, så babyen kan håndtere dem nemt og begynde at øve sig på at stable dem.

Hvornår kan baby bruge puttekasse?

Babyer kan normalt begynde at bruge en puttekasse, når de er omkring 1 år. På dette tidspunkt vil de have udviklet deres finmotoriske færdigheder tilstrækkeligt til at kunne tage fat i objekter og placere dem i de passende huller i puttekassen. Puttekassen er et godt legetøj til at øve babyens øje-hånd koordination, rumlige færdigheder og finmotoriske færdigheder.

Lærerige byggesæt fra Sebra

Overvejer du at købe nogle byggesæt eller klodser hjem fra Sebra her på siden, så får dit barn noget legetøj, der ikke kun skaber masser af underholdning. Byggesæt er nemlig i høj grad også med til at udvikle dit barns forskellige færdigheder. Det kræver tålmodighed og koncentration at stable byggesæt og klodser, alt imens det udfordrer dit barns motoriske evner og fantasi. Fra Sebra kan du her finde både klodser, byggesæt og stabelkasser, der ikke kun udfordrer og stimulerer dit barn, men som også ser sødt og flot ud på børneværelset.

 

Med bogstavklodser kan du lære dit barn at finde de rette klodser til at stave sit eget navn, eller I kan lave søde statements til vindueskarmen, eller bare bygge et højt tårn – uanset hvad I finder på, så vil dit barn helt sikkert elske at lege med de fine klodser eller byggesæt. Er dit barn interesseret i værktøj og følger han eller hun troligt med, når mor eller far skruer i væggen derhjemme? Så vælg et smart byggesæt fra Sebra, hvor der følger bolte, skruer og bjælker med. De forskellige produkter her på siden egner sig med til børn i tumlingealderen. Er dit barn lidt ældre, så har vi selvfølgelig også et stort udvalg af byggesæt, der passer her, og som stiller lidt højere krav til barnets udviklingsniveau.

 

Find udviklende legetøj hos BabySam

Hos BabySam ved vi, at børn lærer bedst igennem leg. Derfor er en stor del af vores legetøj udviklet til netop at holde dit barn beskæftiget samtidig med, at han eller hun vil lære en masse. Ud over byggesæt fra Sebra, må du ikke glemme, at udvalget fra Sebra også rummer en masse andet spændende legetøj til børn. Her er masser af dukker og bamser, legekøkkener, samt nogle fine ting til børneværelset. Det er ikke altid nemt at finde de rette produkter til dit barn, og derfor står vi hos BabySam klar til at hjælpe dig. Du kan med fordel booke en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker, og her kan du få professionel rådgivning og vejledning. Så kan du blive meget klogere på, hvad du skal købe til dit barn, og det er helt gratis og uforpligtende. Kig forbi i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej.