Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Alder
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Kategori
Nulstil
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • Playgym - Caramel
  Fabelab
  Playgym - Caramel
  699,00 DKK
  Online
  3 butikker
 • Playgym - Blue Spruce Chambray
  Fabelab
  Playgym - Blue Spruce Chambray
  699,00 DKK
  Online
  3 butikker
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Værd at vide om legetæpper

Hvornår må man bruge legetæppe?

Du kan begynde at bruge et legetæppe fra fødsel. En nyfødt skal vænne sig til at ligge på maven, for at styrke musklerne i nakke og ryg. Og her er et legetæppe en stor hjælp. Når baby er blevet lidt større, kan et legetæppe nemlig nemmere fastholde barnets interesse og dermed hjælpe til at barnet ligger længe nok på maven.

Hvilket legetæppe skal man vælge?

Legetæpper findes i et væld af farver, former og funktioner, og hvilket du skal vælge, afhænger af dine personlige præferencer og behov. Hvis du gerne vil have et legetæppe, som med garanti kan underholde dit barn, så er et farvestrålende tæppe med tilhørende ??aktivitetslegetøj, der hænger ned fra tæppets bøjler, et godt valg.

Sjov leg på et blødt underlag

Skab de bedste vilkår for dit barn og køb et blødt legetæppe eller legegulv. Det er meget rarere for barnet at kravle rundt og lege på, og så skaber det yderligere både varme og hygge. Her finder du legetæpper til børn i alle aldre. Til de helt små størrelser er det oplagt med et aktivitetstæppe. Et aktivitetstæppe med legebøjle, hvorfra der hænger søde ting og rangler, er oplagt til din baby. Placer ham eller hende på tæppet og oplev, hvordan barnet får stimuleret både sanser og motorik. De fine aktivitetstæpper kan ofte pakkes sammen, så du kan have dem med på farten. Til de større børn kræver det lidt mere for at holde dem beskæftiget, og her kan det være at et legegulv med tal vil være et hit. Her kan du faktisk lære dit barn at lægge tal sammen og ligeledes trække fra igen, og I kan derfor have det sjovt samtidig med, at dit barn lærer en masse og udvikler sine evner.  

 

Leg og motorisk udvikling på samme tid

Der er altså flere gode grunde til, at du bør vælge et smart legegulv her fra siden. Ikke nok med, at det forhindrer dit barn i at lege på et koldt gulv, så er der faktisk rigtig meget leg og udvikling gemt bag. Mange af vores skumgulve kan skilles ad og samles igen på flere forskellige kreative måder. Dette udfordrer dit barns motorik og tvinger samtidig barnet til at tænke over, hvor de forskellige brikker hører til henne. bObles har sågar formået at lavet et legegulv med forhøjede trædesten og brikker, der giver anledning til at lege hinkelege og hoppelege, og som i det hele taget skaber ekstra spændende udfordringer for dit barn, og som giver anledning til mange timers sjov for alle involverede.

 

Bredt udvalg hos BabySam

Udvalget af legetæpper og legegulve her på siden er stort og alsidigt og det er det, fordi vi gerne vil give dig så mange muligheder som muligt for at vælge det produkt, der bedst passer til dig, dit barn og jeres hjem. Du kan derfor vælge imellem mange flotte farver som fx grå, blå, hvid, lyserød og multifarvet. Derudover varierer formerne også imellem at være både kvadratiske og rektangulære til at være runde, ottekantede eller noget helt andet. Glem dog ikke, at vi også har hundredvis af andre ting og sager til den indendørs leg. I dag er der nærmest ingen grænser for, hvad du kan finde af legetøj til dit barn, og naturligvis har vi alt, hvad du behøver her hos BabySam.

 

Derudover har vi selvfølgelig også alt i udstyr, vogne, autostole, møbler og så videre. Du kan derfor altid shoppe i vores online udvalg, når du mangler nyt til dit barn. For ikke nok med, at vi har alt, hvad du behøver, så giver vi dig også mange andre gode grunde til at handle hos os. Vi tilbyder eksempelvis prismatch på nogle udvalgte produkter, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få produktet til den absolut bedste pris. Yderligere får du altid god, kompetent og gratis rådgivning, og du kan endda booke din helt personlige rådgiver til at vejlede dig i valget af produkter.