Spar på alle kategorier! Shop Mid Season Sale her.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (3)
 • (2)
Alder
Nulstil
 • (4)
Kategori
Nulstil
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Activitetstæppe - powder
  Kun i webshop
  Done By Deer
  Activitetstæppe - powder
  879,00 DKK
  Online
 • Aktivitetstæppe - grå
  Done By Deer
  Aktivitetstæppe - grå
  879,00 DKK
  Online
  31 butikker
 • Activitetstæppe - blå
  Done By Deer
  Activitetstæppe - blå
  879,00 DKK
  Online
  1 butik
 • Aktivitets legetæppe Lalee Sand
  Kun i webshop
  Done By Deer
  Aktivitets legetæppe Lalee Sand
  879,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Værd at vide om legetæpper

Hvornår må man bruge legetæppe?

Du kan begynde at bruge et legetæppe fra fødsel. En nyfødt skal vænne sig til at ligge på maven, for at styrke musklerne i nakke og ryg. Og her er et legetæppe en stor hjælp. Når baby er blevet lidt større, kan et legetæppe nemlig nemmere fastholde barnets interesse og dermed hjælpe til at barnet ligger længe nok på maven.

Hvilket legetæppe skal man vælge?

Legetæpper findes i et væld af farver, former og funktioner, og hvilket du skal vælge, afhænger af dine personlige præferencer og behov. Hvis du gerne vil have et legetæppe, som med garanti kan underholde dit barn, så er et farvestrålende tæppe med tilhørende ??aktivitetslegetøj, der hænger ned fra tæppets bøjler, et godt valg.

Køb et aktivitetstæppe fra Done by Deer hos BabySam

Hos BabySam er vi stolte af at kunne tilbyde et godt udvalg af Done by Deer-aktivitetstæpper. Vi har forskellige modeller, der passer til alle smagspræferencer og indretningsstile. Vi har både aktivitetstæpper i:

- Grå
- Lyserød
- Blå
- Sand

Tag et kig på alle vores Done by Deer-aktivitetstæpper, og find den variant, der passer bedst til dit hjem og dit barns behov.

 

Hvorfor er Done By Deer-aktivitetstæpper så populære?

Done By Deer-aktivitetstæpper er elsket af forældre over hele landet, og det er ikke så svært at forstå hvorfor. Først og fremmest er tæpperne lavet med tanke på babyers behov. De er bløde, komfortable og sikre, hvilket gør dem til et rigtig rart underlag for dit barns leg og opdagelser.

 

Designet er et andet populært aspekt af aktivitetstæpperne fra Done By Deer. Og fra alle deres andre produkter i øvrigt. Done By Deer har nemlig formået at skabe en kombination af farver, mønstre og teksturer, der fanger dit barns opmærksomhed og stimulerer dets nysgerrighed. Hvert tæppe er en lille verden i sig selv, der inviterer til at blive udforsket.

 

Hvad er fordelene ved et aktivitetstæppe?
Aktivitetstæpper er ikke bare et blødt underlag, som din baby kan ligge på. Tæpperne er designet til at stimulere dit barns sanser og udvikle dets motoriske færdigheder. Dit barn kan ligge på maven og udforske de forskellige teksturer og farver, eller det kan sidde og lege med de forskellige elementer, der er syet ind i tæppet.

 

Done By Deer har virkelig formået at skabe aktivitetstæpper, der er fyldt med sanselige oplevelser. Tæpperne har forskellige teksturer, der stimulerer dit barns følesans. Tæppet kommer for eksempel med rangle- og knitrefunktioner, der stimulerer høresansen, og de farverige mønstre og figurer er også en aktivitet i sig selv for det lille barn.

 

Shop legetøj, babyudstyr og meget mere online hos BabySam

BabySam er selvfølgelig meget mere end aktivitetstæpper. Hos os finder du nemlig et stort udvalg af alt, hvad du har brug for til dit barn. Lige fra legetøj til babyudstyr, som barnevogne, autostole, pusleborde og meget andet. Vi har det hele. Både online og i din nærmeste BabySam-butik.

 

Når du handler hos os, får du hurtig levering af din ordre. På den måde kan du nemt og bekvemt få dine varer leveret lige til døren. Og skulle du fortryde dit køb, så er det ikke noget problem. Hos BabySam tilbyder vi nemlig en landsdækkende returret i hele 365 dage, så du har rigelig tid til at beslutte dig.