Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.
Relevans
Shop by
Nulstil
  • (1)
Alder
Nulstil
  • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Værd at vide om legetæpper

Hvornår må man bruge legetæppe?

Du kan begynde at bruge et legetæppe fra fødsel. En nyfødt skal vænne sig til at ligge på maven, for at styrke musklerne i nakke og ryg. Og her er et legetæppe en stor hjælp. Når baby er blevet lidt større, kan et legetæppe nemlig nemmere fastholde barnets interesse og dermed hjælpe til at barnet ligger længe nok på maven.

Hvilket legetæppe skal man vælge?

Legetæpper findes i et væld af farver, former og funktioner, og hvilket du skal vælge, afhænger af dine personlige præferencer og behov. Hvis du gerne vil have et legetæppe, som med garanti kan underholde dit barn, så er et farvestrålende tæppe med tilhørende ??aktivitetslegetøj, der hænger ned fra tæppets bøjler, et godt valg.

Sebra-legegulve

Det danske Sebra har i årtier fremstillet interiør til børn og børneværelset, og her finder du alt lige fra tekstiler og møbler til accessories og legetøj. Alt sammen er designet i skønne materialer som fx træ og bomuld, og brandet arbejder ud fra seks vigtige værdier, nemlig ansvarlighed, passion, innovation, målrettethed, respekt og samarbejde. Du kan derfor regne med, at også Sebra-legegulve og Sebra-tæpper er fremstillet med øje for detaljen, så kast dig over udvalget her på siden i dag og udvælg det legegulv, du bedst kan lide.

 

Sebra-legegulve til leg og pynt

Et legegulv kan være praktisk af flere årsager. Først og fremmest fordi, det er behageligt for dit barn at lege på gulvet, men der er også andre gode grunde. Sebra-legegulve består af flere forskellige brikker, der skal samles til et rundt gulv. Det kan være både sjovt, underholdende og udfordrende for dit barn at forsøge at samle, og dit barn kan lave flere forskellige farvekombinationer. Sidst, men ikke mindst, så kan et Sebra-legegulv også udgøre en æstetisk funktion på børneværelset. Det flerfarvede gulv, der fås i både blå, lyserød og grå kan være et flot element, der kan bidrage til et flot og velindrettet værelse.

Har du end baby, så kan det endnu være for tidligt at investere i et legegulv, men her kan Sebra-legetæpper til gengæld være det perfekte valg. Her kan dit barn ligge med et aktivitetsstativ og blive vældig underholdt og stimuleret af det sjove legetøj. Et Sebra-legetæppe er blødt og behageligt, og det sørger for, at dit barn ikke bliver kold, uden du opdager det. Hvad end du vælger, så kan du fra Sebra være sikker på at få fingrene i nogle lækre kvalitetsprodukter, der helt sikkert ikke vil skuffe dig.

 

BabySam har det bedste fra Sebra

Hos BabySam er vi vilde med danske brands, og derfor prioriterer vi et stort udvalg af dem her i vores webshop. Fra Sebra finder du flotte legegulve og legetæpper, men også alverdens andre ting lige fra service og puslepuder til dukkehuse og musikuroer. Vi forsøger konstant at opdatere vores udvalg, så hold godt øje, hvis du vil have fat på de nyeste produkter fra Sebra. Køb i dag og modtag dine varer allerede om 1-2 hverdage. Du er også altid velkommen til at dukke op i en af vores fysiske butikker, som vi har jævnt fordelt rundt omkring i hele landet. Her kan du se lidt nærmere på Sebra-legegulve og meget andet, og vi står klar med råd og vejledning, hvis du skulle være i tvivl om noget.