Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.
Relevans
Shop by
Nulstil
  • (1)
  • (9)
  • (5)
  • (3)
Alder
Nulstil
  • (9)
  • (7)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
160,97
249,95
Viser 9 ud af 9 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 9 ud af 9 produkter
1

Værd at vide om legetæpper

Hvornår må man bruge legetæppe?

Du kan begynde at bruge et legetæppe fra fødsel. En nyfødt skal vænne sig til at ligge på maven, for at styrke musklerne i nakke og ryg. Og her er et legetæppe en stor hjælp. Når baby er blevet lidt større, kan et legetæppe nemlig nemmere fastholde barnets interesse og dermed hjælpe til at barnet ligger længe nok på maven.

Hvilket legetæppe skal man vælge?

Legetæpper findes i et væld af farver, former og funktioner, og hvilket du skal vælge, afhænger af dine personlige præferencer og behov. Hvis du gerne vil have et legetæppe, som med garanti kan underholde dit barn, så er et farvestrålende tæppe med tilhørende ??aktivitetslegetøj, der hænger ned fra tæppets bøjler, et godt valg.

Find dit That’s Mine-skumgulv hos BabySam

BabySam er en foretrukket forhandler i Danmark, når det gælder børneudstyr, legetøj og mere. Legetæpper og underlag er ingen undtagelse. Hvis du leder efter en løsning, der giver dit barn mulighed for at øve motorik på gulvet, som samtidig er nem at gøre rent, så overvej et skumgulv. Dyk ned i udvalget, og find skønne former, såsom:

- Runde skumgulve

- Firkantede skumgulve

- Muslingeformede skumgulve

 

De alsisige skumgulve fra That’s Mine er yderst alsidige og kan anvendes i mange forskellige situationer. Dit barn kan eksempelvis hygge sig med legetøj på skumgulvet i stuen, mens du laver mad og kan holde øje. Det kan også bruges i haven, hvor dit barn kan nyde solens stråler, mens det leger. Her skal du selvfølgelig huske solhatten

 

Skumgulvene kan desuden skilles ad og pakkes sammen, så det ikke fylder meget. Det kan være en fordel, hvis I bor i en lille bolig. Men det giver jer også mulighed for at tage dem med på ferier, hvis dit barn har brug for et trygt og velkendt sted at lege.

 

That's Mine-skumgulve er fremstillet af opskummet ethylenvinylacetat (EVA), et materiale kendt for sikkerhed og holdbarhed. EVA er et populært alternativ til PVC, da det er fri for skadelige stoffer og alligevel tilbyder en blød og robust overflade til dit barns leg. Med produkter i EVA kan du være sikker på, at dit barns legeområde er både trygt og behageligt.

 

That’s Mine-skumgulve er nemme at rengøre

Det kan være en fordel at investere i et underlag til dit barn, der er nemt at rengøre for gylp og savl med mere. Rengøring af et skumgulv er en simpel proces, der kun inkluderer en fugtig klud. Skumgulve kan let tørres, hvis uheldet er ude. Er der omfattende pletter eller væsker på skumgulvet, kan det være nødvendigt med en våd klud. Vent gerne med at lade din baby lege på That’s Mine-skumgulvet igen, indtil det er tørt.

 

Om That’s Mine

That's Mine blev grundlagt i 2015 af Mette Neerup Mariager, en mor, der ønskede unikke og finurlige detaljer til sin datters værelse. That’s Mine ønsker at lade sig inspirere og samtidig fremme barnets fantasi og magiske universer. Derudover er de dedikerede til at lave produkter, der holder længe og gør forældrenes liv nemmere og mere overskueligt i hverdagen. Produkterne er økologisk produceret og kan anvendes udenfor, når legen foregår udendørs om sommeren.

 

Shop andre legetæpper online hos BabySam

Opfylder et skumgulv ikke helt dit behov, så kan du også kigge på vores andre legetæpper. Her kan du eksempelvis finde multimadrasser fra Filibabba, der er både fyldige og giver mulighed for UV-beskyttelse samt ophæng af legetøj til de helt små. Nogle af disse har desuden sider, der kan lukkes, så dit barn ikke kan kravle væk fra madrassen. Også Done by Deer har lavet skønne aktivitetstæpper i neutrale farver, der giver masser af underholdning, når dit barn ligger på ryggen og hygger sig. 


Når du handler hos BabySam, får du masser af fordele, som eksempelvis en 365 dages returret, der er gyldig i hele landet. Dette sikrer, at du kan handle med fuld tillid og tryghed hos os. Vi tilbyder desuden hurtig levering, så dit barn kan udforske sine omgivelser på skumgulvet hurtigst muligt.