Shop SALE! Spar op til 50%

Godt at vide om suttesnore

Hvornår bruger man suttesnor?

Din baby kan med fordel få sat en suttesnor på trøjen eller jakken, hvis sutten ofte bliver tabt på gulvet, og din baby bliver ked af det. På den måde kan din baby, når de bliver lidt ældre, selv finde sutten og putte i munden igen. Suttesnoren skal være kortere end 22 centimeter, så den ikke kan nå rundt om halsen eller kroppen.

Hvor lang må en sutte snor være?

En suttesnor skal være kort nok til, at den ikke kan nå rundt om halsen eller kroppen på din baby. Suttesnoren må, ifølge de europæiske sikkerhedsstandarder, ikke være længere end 22 centimeter. De mest almindelige varianter, du kan finde på markedet, er omkring 15 centimeter.

Chicco-sutter

Det er ikke alle børn, der kan lide at bruge sut, men for dem der kan, er sutten mere eller mindre uundværlig. Og det er ikke kun for barnet, men også for forældrene. En sut kan nemlig være din redning, når dit barn er sulten eller ked af det, og du står med hænderne fulde. Det er en tryghed for barnet, som i de fleste tilfælde vil skabe ro over situationen – om ikke andet for et par minutter. Omkring sengetid kan det ligeledes være et vigtigt ritual for barnet at falde i søvn med sin sut, og derfor gælder det om altid at have en god stak sutter liggende derhjemme.

 

Køb ergonomiske sutter fra Chicco

Chicco er kendt for at fremstille sutter til flere forskellige formål. Hos BabySam har vi sørget for et varieret udvalg, og du kan derfor både finde latexsutter med smarte ventilationshuller samt silikonesutter der er lavet i ét stykke, for at forhindre skidt og snavs i at samle sig. Du kan vælge at købe sutterne separat, men du kan også købe dem i sæt af to. Det er sjældent, man kun har brug for en sut til sit barn, så selvom du køber to eller flere, skal du helt sikkert nok få dem brugt. Det forholder sig desuden sådan, at Chicco-sutter og sutter generelt ikke holder for evigt. De skal gerne skiftes ud engang imellem for især hygiejnens skyld. Ud over at du naturligvis i ny og næ skal skolde sutterne med kogende vand, så bør du ikke lade dit barn bruge den samme sut i mere end 4-6 uger.

Er du vild med Chicco, så er det sikkert ikke kun sutterne, du kan lide at bruge. Heldigvis tilbyder vi også et væld af andre lækre produkter fra brandet. Heriblandt kan du vælge imellem alt lige fra solcreme og ammeindlæg til klapvogne, legetøj og termometre.

 

Find alt det bedste hos BabySam

Hos BabySam ved vi alt om, hvor vigtigt det er med godt udstyr til din baby. Livet som forælder kan være vældig hektisk, og derfor gælder det om at gøre det så nemt for dig selv som muligt. Med gode Chicco-sutter her fra siden kan du tilbyde dit barn nogle gode vilkår og samtidig skabe tryghed. Køb her fra siden i dag og modtag dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage, eller duk op i en af vores mange fysiske butikker, hvor du kan se nærmere på alle vores varer.