Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
12 produkter
Shop by
Nulstil
 • (3)
 • (2)
Lagerstatus
Nulstil
 • (8)
 • (12)
Farve
Nulstil
 • (1)
 • (3)
 • (3)
 • (3)
 • (2)
Materiale
Nulstil
 • (2)
 • (7)
 • (8)
Pris
Nulstil
74,50
1.148,00
Viser 12 ud af 12 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 12 ud af 12 produkter
1

Værd at vide om puslepuder

Hvordan vælger man puslepude?

Det er en god idé at vælge en slidstærk puslepude, der kan vaskes. Enten hvor betrækket kan tages af, eller hvor puslepuden tåler en vaskeklud. Vælg også meget gerne en puslepude med et skridsikkert underlag. Leanders puslepuder er et godt valg, og er elsket af mange – både forældre og børn.

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af puslepude?

Vær opmærksom på at købe en puslepude, der enten har et vandafvisende stof eller med betræk, som kan tages af og vaskes. Der kan nemt ske uheld, når man er i gang med at pusle sine små børn på puslebordet. Men når du køber en puslepude af vandafvisende eller aftageligt betræk, så er ulykken nem at afværge.

Gør bleskiftet nemmere med Leander puslepuden

Hos BabySam finder du et bredt udvalg af Leander puslepuder i forskellige farvevarianter, der passer til enhver indretning på børneværelset og ikke mindst din personlige stil. Du finder både kønsneutrale farver som brun og grå, og så har vi også flotte farver som blå, grøn og rosa. Farverne er dusede, så uanset hvilken farve du vælger, får du en flot og æstetisk tilføjelse til dit puslebord

 

Leander puslepuden er ikke bare flot, den er også praktisk for forældrene. Den bløde overflade er let at rengøre, bunden er skridsikker og så er puslepuden lavet i det blødeste PUR-skum. PUR er et slidstærkt og fleksibelt materiale, der er ideelt at bruge, hvis din baby skal i direkte kontakt med materialet. PUR-skum er nemlig noget af det tætteste, du kan komme på at efterligne følelsen af hud. Med andre ord er det faktisk heller ikke afgørende, om du husker at lægge en stofble, et håndklæde eller andet betræk på puslepuden. Denne bekvemmelighed sparer både tid og gør bleskiftet til en mere problemfri og hyggelig oplevelse.

 

Hvorfor er en god puslepude vigtig?

At investere i en god puslepude kan godt betale sig. Både for dig selv og dit barn. En nyfødt baby får skiftet ble mellem 6 og 10 gange om dagen. Det er rigtig mange bleer, og hvis dit barn så går med ble indtil det bliver 3 år, så bliver det hurtigt til flere tusinde bleskift i løbet af dets liv. 

 

Foruden bleskiftet kan puslepladsen bruges til blandt andet tøjskifte, babymassage, leg, sang og snak. Leander-puslepuden kan heldigvis bruges til det hele. Og så er den endda skabt i et utrolig behageligt materiale. På den måde kan du roligt stole på, at dit barn ligger godt, mens du er i gang med at pusle.

 

Leander Matty™ puslepude: Et unikt dansk design 

Leander Matty™ er en formstøbt puslepude, som er både blødt og fast på én og samme tid. Matty™ kommer med mange unikke egenskaber: 

 

Puden er skabt i et formstøbt PUR-skum. Skummet kan klare tryk og er fuldstændig fri for sundhedsskadelige eller hormonforstyrrende stoffer. 

- Puslepuden har en skridsikker bund.

- Den er let at rengøre med lidt mild sæbe og lidt vand.

- Puslepuden er udviklet med skrå kanter, der hjælper til med at holde dit barn på puslepuden, når du pusler det.

- Overfladen tilpasser sig temperaturen i rummet, så dit barn altid har det behageligt herpå.

 

Vælg Matty™ Topper og skån din baby og puslepuden 

Hvis du ønsker at forlænge levetiden på din Leander-puslepude, så kan vi anbefale dig at tilkøbe en Matty™ Topper. Denne er designet specifikt til Matty™ puslepuden, og fås i farver, der matcher din puslepude. Håndklædet er lavet i 100 procent økologisk bomuldsfrotté. Brug den som et lille håndklæde, eller placér den under din baby, når du skifter ble. Det vil både skåne din puslepude og hjælpe dig, hvis der skulle ske uheld.


Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb? Kontakt kundeservice, så hjælper vi dig.