Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
1 produkter
Tøj størrelse
Nulstil
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Farve
Nulstil
  • (1)
Materiale
Nulstil
  • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Mikk-Line-huer

Til de små størrelser kan huer og hatte være nødvendige mere eller mindre hele året. De små ører er sarte og kan ikke tåle særlig meget træk, så sørg for altid at smide en hue på hovedet af junior, så snart det er lidt køligt eller vinden blæser lidt mere end normalt.

 

Vi har et stort udvalg af Mikk-Line-huer

Er det på tide at købe en ny hue eller to til dit barn, så kan du finde det, du søger lige her fra Mikk-Line. Brandet designer et stort udvalg af skønne huer i alverdens farver og mønstre. Om vinteren kan det være en god ide med en såkaldt elefanthue. Elefanthuen beskytter hele dit barns hoved, nakke og hals, og lader kun ansigtet være frit. Det er derfor et rigtig godt valg på de ekstra kolde dage, hvor du gerne vil pakke dit barn helt ind. I overgangsmånederne imellem vinter og sommer kan en klassisk hue være perfekt. De kan nemlig hurtigt tages af og på.

Alle Mikk-Line-huer og -hatte finder du i skønne og farverige designs. Nogle er ensfarvede imens andre er stribede, mønstrede eller udstyrede med andre søde detaljer. Huerne findes i forskellige materialer som fx bomuld, uld, jersey eller en lækker blanding, der alle er yderst komfortable for dit barn at have på. Står du samtidig og mangler en ny jakke eller flyverdragt til dit barn, så se hele vores udvalg af overtøj. Her kan du finde en jakke, der matcher den hue, du har udset dig fra Mikk-Line.

 

Køb hos BabySam i dag

Hos BabySam er det vigtigt for os at kunne tilbyde en bred variation af produkter og brands. Vi gør os altid umage med at udvælge begge dele, og derfor er vi meget glade for at tilbyde Mikk-Line-huer lige her. Med Mikk-Line behøver du ikke gå på kompromis med hverken kvaliteten eller designet, og samtidig finder du huerne til fantastiske priser, der gør det muligt at købe flere af slagsen. Køb alt det du mangler her i dag – så leverer vi i løbet af ganske få hverdage. Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til vores varer, leverings- eller handelsbetingelser, så kan du give os et kald på tlf. 70 11 30 10. Her sidder vi klar til at hjælpe dig videre.