Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
1 produkter
Tøj størrelse
Nulstil
  • (1)
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Farve
Nulstil
  • (1)
Materiale
Nulstil
  • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Mini A Ture huer hos BabySam

Fra Mini A Ture finder du kompromisløs kvalitet til de små størrelser. Det danske brand, der har eksisteret siden 2002 formår at skabe unikke og kreative designs, der slet ikke er til at undvære til dit barn. Med rødder i det skandinaviske ved de alt om, hvad der er vigtigt, når vinterens kulde trænger sig på. De fleste børn lader sig ikke slå ud af regn, kulde og blæst, men er vilde med at komme på legepladsen eller i skoven i al slags vejr – og det stiller store krav til påklædningen.

 

Hos BabySam kan du kaste dig over et flot udvalg af Mini A Ture huer til smarte piger og drenge. Huerne her på siden er fremstillet til både at være moderigtige og ikke mindst varmeisolerende. Med en elefanthue får dit barn masser af isolation, ikke kun omkring ørerne, men også omkring halsen og nakken, og det er derfor en rigtig god løsning på de ekstra kolde vinterdage. Er det dog ikke helt en elefanthue, du leder efter i denne omgang, så kan du også vælge imellem andre typer af søde huer.

 

Står du og mangler andet overtøj til dit barn, så kan vi glæde dig med, at Mini A Ture også tilbyder lækre jakker, flyverdragter og vanter. Så kan du sammensætte et helt sæt af matchende overtøj til dit barn, og efterfølgende med god samvittighed sende junior ud i kulden.

 

Vælg det bedste til dit barn

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi hos BabySam nøje udvælger vores brands og produkter således, at her er noget for enhver smag og pengepung. Dog sørger vi for, at det aldrig er på kompromis af kvaliteten, for vi synes selvfølgelig, at dit barn kun fortjener det allerbedste. Flere af vores produkter er fremstillet med hensyn til miljøet, og nogle brands er endda 100% økologiske. Er det derfor noget, der er vigtigt for dig, så kan du evt. se nærmere på mærker som fx Müsli eller Fred’s World. Her finder du nogle enestående designs til børn, der er skabt efter bæredygtige principper, og som dermed også er sundere for dit barn at være iklædt. Når du har besluttet dig for, hvad du bare må eje til dit barn, så kan du se frem til at modtage dine varer i løbet af 1-2 hverdage. Derudover følger fragten altid med til en rigtig god pris. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil i dag.