Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (11)
 • (28)
Mærke
Nulstil
Tøj størrelse
Nulstil
 • (36)
Farve
Nulstil
 • (4)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (3)
Materiale
Nulstil
 • (14)
 • (10)
Pris
Nulstil
34,95
179,95
Viser 36 ud af 36 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 36 ud af 36 produkter
1

Godt at vide om savlesmække til børn

Hvornår begynder man at bruge savlesmæk?

Du kan begynde at give din baby en savlesmæk på, når du kan se, at de producerer mere spyt og savler på tøjet. Dette sker særligt i perioder med udvikling af tænder. Savlesmækker kan hjælpe med at holde din babys tøj og hud tør, når de savler eller bider på ting. Dette kan forhindre irritation og udslæt på huden og samtidig reducere behovet for at skifte tøj.

Hvor mange savlesmække skal man bruge?

Antallet af savlesmækker, du har brug for, afhænger af din babys savlproduktion, og hvor ofte du ønsker at skifte tøjet. Savler din baby meget, kan du godt regne med at skulle skifte savlesmæk flere gange om dagen. Derfor er det godt at have en god mængde. Du bør dog undgå at købe for mange savlesmækker, før du ved, hvor meget dit barn savler. Måske sker det kun i en begrænset mængde eller periode.

Pippi-savlesmække

Uden savlesmække er det barnets tøj, der går udover, men det er lidt mere besværligt hele tiden at skifte tøjet, fremfor blot at skifte savlesmækken. Fra Pippi finder du lækre kvalitetsprodukter, der gør livet med små børn lidt lettere. Her bliver der fokuseret på bløde og komfortable materialer, samt enkle og tidløse designs. Derudover går Pippi op i bæredygtighed, og derfor er mange af deres produkter fremstillet i økologisk bomuld. Pippi-savlesmække er naturligvis ingen undtagelse, og køber du dem fra deres Pippi Organic-serie, så støtter du samtidig UNICEFS arbejde rundt omkring i verden. Dyk ned i udvalget i dag og find de fineste Pippi-savlesmække til dit barn.

 

Vælg imellem et hav af designs

Fra Pippi finder du et stort og varieret udvalg af søde og smarte savlesmække til børn. Hos BabySam har vi samlet et væld af klare farver som fx blå, orange og rød, men du kan også vælge Pippi-savlesmække med søde mønstre og prints med statements. De fleste modeller lukkes med en praktisk trykknap, og har du brug for en god stak, så kan du købe savlesmække i 3-pak. Det der adskiller en savlesmæk fra en hagesmæk, er oftest, at savlesmække er udstyret med en savletæt indlæg, der ganske enkelt suger mere end en almindelig hagesmæk. Du har måske svært ved at forestille dig, at din lille baby kan savle så meget, at det er nødvendigt – men du bliver overrasket. Derfor gælder det om at være på forkant og sikre sig en masse Pippi-savlesmække før det er for sent.

Glem ikke, at du fra Pippi også kan finde en lang række andre skønne produkter, der gør hverdagen lidt nemmere. Fra det populære brand kan du fx købe tøj til både piger og drenge, babytæpper, pusleudstyr og meget andet. Her findes mange skønne basisprodukter, som du især vil sætte pris på i den første tid med dit barn.

 

Shop online hos BabySam

Når det kommer til babyudstyr, så findes der hundredvis af muligheder for at shoppe online. Hos BabySam mener vi selvfølgelig, at du får lidt flere fordele end så mange andre steder. Vidste du desuden, at du helt uforpligtende kan booke en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker? Her kan du få masser af råd og vejledning omkring valget af produkter og mærker, og det er noget, vi ved, vores kunder sætter stor pris på.