Joha-vanter

Leder du efter et par gode vanter til dit barn, der kan holde de små hænder varme i vinterkulden, så er du kommet til det rette sted. Hos BabySam kan du finde et stort udvalg af lækre og bløde vanter, der er helt uundværlige til dit barn.

 

Med Joha-vanter kan dit barn holde varmen

Et par gode vanter er ligeså vigtige som alt andet tøj og udstyr, når man er ude i kulden. Især til de små størrelser gælder det virkelig om at få pakket hele kroppen ind, så de ikke kommer til at fryse, men kan lege frit. Fra Joha kan du med fordel bestille et par eller to hjem af deres populære uldvanter. Den lækre uldkvalitet føles både blød og behagelig imod huden, og vigtigst af alt, så holder vanterne dit barns små hænder varme i alt slags vejr.

Til overgangsmånederne kan det være, at du godt kunne tænke dig nogle vanter i et andet materiale, og det kan du naturligvis også finde fra Joha. Selvom deres uldvanter er meget populære, så designer de også nogle skønne bomuldsvanter, som dit barn helt sikkert også vil få stor glæde af. Hos BabySam er vi meget glade for at præsentere det anerkendte Joha i vores sortiment. Brandet fremstiller en stor del af deres produkter i økologisk bomuld, og dermed kan du samtidig være god imod miljøet, når du shopper herfra. Hvis du er fan af Joha, så kan du med fordel købe en matchende hue til handskerne. Se hele udvalget fra Joha lige her.

 

Shop skandinaviske designs her

Hos BabySam finder du en bred vifte af skandinaviske brands, og Joha er derfor blot en af mange. Vi udvælger altid nøje vores mærker og produkter for at sikre en høj standard inden for både kvaliteten i materialerne og ikke mindst designet. Vi har noget for enhver smag og pengepung, så læn dig blot tilbage i sofaen og giv dig god tid til at udvælge alt det, du mangler til dit barn. Når du handler hos os, kan du altid regne med lynhurtig levering i løbet af få hverdage samt billig fragt. Er du i tvivl om noget, så kan du læse om alle vores fragt- og leveringsbetingelser og blive meget klogere.