Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Wheat-badetøj

Når sommeren nærmer sig, så gælder det om at have sommertøjet og ikke mindst badetøjet klar. I Danmark er vi nemlig rigtig gode til at udnytte vejret, så snart temperaturerne overstiger 20 grader, og du er garanteret også en af dem, der elsker den danske sommer. Derfor skal dit barn naturligvis heller ikke gå glip af en tur på stranden, og er vejret ikke helt til det, så kan I tage i svømmehallen i stedet. Uanset hvad, så kræver det noget lækkert badetøj, og derfor kan du kaste dig over Wheat-badetøj lige her. Dyk ned i udvalget i dag og find dit favoritbadetøj fra Wheat.

 

Wheat-badetøj i søde designs

Har du besluttet dig for at købe nyt badetøj til dit barn, så gå ikke glip af udvalget hos BabySam. Hos os finder du Wheat-badetøj til piger i form af en dragt med både ærmer og ben, eller du kan vælge en klassisk badedragt med et sødt skørt. Til de helt små størrelser kan det være, det er bedst med blot et par badebukser. Det hele fås i det fineste print, og det samme gælder til drengene. Her er printet bare blåt, men du kan ligeledes købe enten badebukser eller en dragt med ærmer. Med ærmer er dit barn lidt bedre beskyttet imod solens farlige UV-stråler. Vælger du en model uden ærmer, så skal du blot være lidt mere opmærksom på brugen af solcreme, så dit barn ikke bliver forbrændt.

Når du har fundet det rette badetøj til dit barn, så sørg for at passe godt på det ved altid at skylle badetøjet godt igennem efter brug i saltvand eller klorvand. Derudover er det en god ide at begrænse, hvor meget badetøjet kommer i direkte kontakt med solcremen. Det kan nemlig være svært at vaske helt af igen, og det kan skabe misfarvninger.

 

Find det rette badetøj hos BabySam

Hos BabySam har vi et stort og varieret udvalg af badetøj til børn. Kunne du fx tænke dig nogle badesko til dit barn, eller en solhat, så har vi også det til dig. Når det gælder din lille guldklump, så er der nemlig ikke plads til kompromiser, og i den bagende sol kan det hurtigt gå galt, hvis ikke dit barn er godt beskyttet. Find derfor alt i badetøj og udstyr her hos os, og klik det hjem i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi sidder klar til at modtage din bestilling, og skulle du risikere at købe den forkerte størrelse hjem, så har du hele 365 dages returret efterfølgende.