Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Køb søde bodyer fra Småfolk

Småfolk er et dansk brand, der har eksisteret siden 2004, og du kan især kende brandet på det ikoniske æblelogo, der præger alle deres designs på den ene eller den anden måde. Stort set 100% af Småfolks babykollektion er fremstillet i Øko Tex-certificerede materialer, og det er din garanti for, at dit kæreste eje ikke bliver udsat for sundhedsskadelige kemikalier. 

Her på siden kan du kaste dig over et stort og flot udvalg af Småfolk bodyer til piger og drenge. Småfolk fremstiller bodyer med både lange og korte ærmer, så du har dem til både vinter og sommer. Som forælder kan man ikke få for mange bodyer, for med en baby i huset er der dagligt garanti for beskidt tøj, og med en god stak bodyer slipper du for at vaske alt for tit. De fleste bodyer er lavet af økologisk bomuld, der er blød og behagelig imod din babys hud, og som samtidig tilbyder masser af bevægelsesfrihed.

Hos BabySam kan du vælge imellem mange søde Småfolk bodyer. Udvalget byder på både ensfarvede modeller og modeller med søde og sjove motiver af køretøjer, dyr, frugter eller andre ting, som dit barn helt sikkert vil elske. Netop disse designs giver anledning til, at dit barn opdigter sine egne fantasifulde historier, og det er noget, som Småfolk er kendte for. Med Småfolk bodyer her fra siden kan du regne med at have bodyer til enhver anledning. Bestil derfor et par stykker hjem i dag og tilføj dem til samlingen.

 

Stort udvalg af lækre bodyer hos BabySam

Som forælder er du sikkert kun interesseret i at tilbyde dit barn de allerbedste vilkår – og det forstår vi godt. Hos BabySam ønsker vi kun at tilbyde de bedste og mest anerkendte brands, men det er også vigtigt for os, at her er noget for enhver smag og ethvert budget. Derfor kan du ud over Småfolk også dykke ned i bodystockings fra brands som Pippi og Soft Gallery, der ligeledes tilbyder høj kvalitet til din guldklump. Derudover må du naturligvis ikke glemme, at du også kan finde alt i sko, udstyr, legetøj, vogne, møbler osv. hos os. Har du brug for vejledning i forhold til at vælge de bedste ting til dit barn, så kan du helt gratis og uforpligtende booke en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker. Vælger du at købe direkte her på siden, så leverer vi i løbet af få hverdage, så hold dig ikke tilbage, men køb i dag.