Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

EN FANT regntøj

Regntøj og børn er to ting, der hænger unægteligt sammen. De fleste børn elsker nemlig at være aktive udenfor, og de tager som regel ikke hensyn til hverken vind eller vejr, hvilket betyder, at de med glæde begiver sig ud i regnen for at lege. Men det kan hurtigt blive en våd og kold affære, hvis ikke dit barn er iklædt noget regntøj af en god kvalitet.

 

Undgå regnen med EN FANT regntøj

Selvfølgelig kan dit barn ikke på magisk vis helt undgå regnen, men med godt regntøj fra EN FANT kan du slippe for bekymringerne omkring, at dit barn bliver våd og kold. Regntøjet her på siden er spækket med praktiske og nødvendige egenskaber, heriblandt et vandsøjletryk på intet mindre end 8.000 mm., en vandtæt coating, tapede sømme samt en åndbarhed på 3.000 gram. Alle disse ting er tilsammen med til at sørge for masser af komfort til dit barn, og ikke mindst åndbarheden er utrolig vigtig. Du kender det sikkert selv – man får hurtigt varmen i regntøj, og derfor er det vigtigt med materialer, der er åndbare, så dit barn ikke bliver fugtig af sved, når han eller hun leger. Regntøjet er udstyret med smarte elastikkanter, der sørger for at de slutter helt tæt omkring håndled og ankler. EN FANT regntøj er lavet i så flotte designs, at det nærmest ligner almindeligt overtøj. Dog er regntøj ikke ligeså varmeisolerende som andet overtøj, og derfor kan du også finde EN FANT termotøj her hos BabySam. Med termotøjet inden under regntøjet kan dit barn holde varmen på selv de meget kolde dage, og termotøj er desuden yderst praktisk i mange andre henseender også.

 

EN FANT-regntøj og -termotøj med gratis fragt

Har du forelsket dig i noget regntøj fra EN FANT, så forstår vi det godt. Er du dog stadig lidt i tvivl om, hvilken type regntøj, der vil være det bedste valg for dit barn, så kan du følge linket og finde regntøj fra andre store brands som CeLaVi, Mikk-Line og Wheat. Hvad der er vigtigt for dig, når du skal udvælge nyt regntøj til dig barn, er selvfølgelig afhængigt af din personlige smag. Dog er vi sikre på, at du nok skal finde noget regntøj hos BabySam, som du kan lide. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så har du hele 365 dage til at returnere det.