Småfolk regntøj

I Danmark er regntøj ikke kun nødvendigt i vinterhalvåret. Ofte regner det faktisk mere om sommeren, og derfor er det altid en god ide at sørge for regntøj af høj kvalitet til dit barn. De små størrelser lader sig nemlig sjældent begrænse af dårligt vejr, og tit synes de faktisk kun det er sjovt at komme ud og hoppe i vandpytter. Vælg derfor noget flot og funktionelt Småfolk-regntøj her fra siden. Så kan du være sikker på, at dit barn er godt klædt på i regnen.

 

Find farverigt Småfolk-regntøj her

Børn og regntøj er to ting, der hænger uløseligt sammen. Vil du gerne have fat i noget regntøj til dit barn, der lyser op på en kedelig gråvejrsdag, så kan du stole på Småfolk. Småfolk designer nemlig deres tøj i flotte og friske farver til både piger og drenge. Det meste af regntøjet er udstyret med æblemønster, der er et klart kendetegn for brandet. Regntøjet er yderligere designet med smarte detaljer i form af fx reflekser på både arme og ben, så du kan være sikker på, at dit barn bliver set i mørket.

I vinterhalvåret er det sjældent, at regntøjet alene vil være nok til at holde dit barn varm. Heldigvis er der råd for dette, for med Småfolk-termotøj kan du løse problemet. Du kan vælge termotøj fra Småfolk som både todelt-sæt eller heldragt, og termotøjet er ideelt at iklæde barnet inden under regntøjet. Så kan han eller hun holde varmen selv på de meget kolde dage, og det giver ro i maven hos forældrene. Hvad end du mangler Småfolk-regntøj, -termotøj eller begge dele, så kan du finde det lige her. Regntøjet har et vandsøjletryk på hele 10.000 mm, svejsede sømme, en aftagelig hætte, samt bukser med seler, der gør tøjet utrolig funktionelt og komfortabelt.

 

Køb regntøj hos BabySam i dag

Hos BabySam ved vi, hvor vigtigt det er med regntøj af høj kvalitet. Derfor kan vi trygt anbefale Småfolk-regntøj, men skulle du alligevel være en smule i tvivl, så kan du se hele vores udvalg af regntøj lige her. Det kan også være, du mangler et par nye gummistøvler til dit barn? Det kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med, og uanset hvad du beslutter dig for, så skal du aldrig vente længe på at modtage din bestilling. Vi tilbyder fragt i løbet af få dage, og bestiller du en forkert størrelse eller farve hjem, så ombytter vi også helt uden problemer.