Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Melton-strømper

Det kan godt være, at strømper er en lille ting i forhold til påklædningen, men ikke desto mindre er det en vigtig ting. Det forholder sig nemlig ofte sådan, at hvis man har kolde fødder, så har man svært ved at få varmen i resten af kroppen også. Derfor er det vigtigt med nogle gode strømper, der er behagelige at have på og som holder dit barn varm i løbet af hele dagen.

 

Varme fusser med Melton-strømper

Børn vokser med lynets hast, og inden du har set dig omkring, så er dit barn endnu engang vokset ud af sine strømper eller strømpebukser. Heldigvis kan du altid lynhurtigt finde nogle nye par fra Melton hos BabySam. Her har vi nemlig valgt at føre et stort og bredt sortiment af strømper til børn. Du kan vælge imellem alt lige fra almindelige, ensfarvede bomuldsstrømper til strømper med blonder eller ribkant, og i mange forskellige farver. Vores udvalg er utrolig stort til både piger og drenge. Og især til pigerne kan du også finde et hav af flotte strømpebukser til at have på inden under en sød kjole. Melton-strømpebukser findes ligeledes i en bred vifte af smukke farver, mønstre og designs, og her er det kun fantasien der sætter grænserne for, hvordan du kan kombinere det. Sørg altid for at have en masse strømper liggende til dit barn hjemme i skuffen. Strømper bliver hurtigt slidt, især af aktive børn, og derfor kan man sjældent have for mange på lager. Måske mangler du i samme omgang et par nye, varme hjemmesko fra Melton til dit barn, og her kan vi også være yderst behjælpelige. Klik på linket og gå igennem udvalget af hjemmesko i både skind, uld og meget andet.

 

Køb Melton-strømper hos BabySam

Hos BabySam gør vi meget ud af at vælge de bedste brands og produkter til dit barn. Vi synes helt klart, at Melton lever op til vores forventninger, og vi håber, du har det på samme måde. Klæd derfor dit barn på i fine og farverige Melton-strømper her fra siden og glæd dig over nogle fantastiske priser. Vi er glade for, du vælger at handle her hos os, og derfor tilbyder vi dig altid lynhurtig levering på kun 1-2 hverdage. Vær derfor ikke bange for at sende en bestilling afsted i dag – skulle du gå hen og fortryde, så kan du altid bytte dine varer i helt op til 365 dage efter, at du har modtaget dem.