Værd at vide om hjemmesko

Hvornår skal baby have hjemmesko?

Hjemmesko fås helt ned i størrelse 14, hvilket svarer til en længde på cirka 11 centimeter. Lige så snart dit barn begynder at tage deres første skridt, eller lige har lært at gå, vil det være en god idé at give ham eller hende hjemmesko på, så de får den rette støtte.

Hvordan vælger man hjemmesko til børn/baby?

Hjemmeskoene skal først og fremmest passe til barnets fod. De må ikke klemme, men heller ikke være for løse. En tommelfingerregel er, at der skal være plads til en lillefinger mellem pløs og fodryg. Sålen skal helst være tynd og blød, så barnet kan fornemme gulvet. Det er også vigtigt, at hjemmeskoen har en fast hælkappe, så anklen får støtte.

Bundgaard-hjemmesko

Det er ingen hemmelighed, at børns fodtøj får en lidt hårdere behandling end voksnes, og derfor skal de gerne kunne tåle lidt af hvert. Selvom hjemmesko kun bliver brugt indenfor, vil du stadig sætte pris på nogle gode kvalitetsmaterialer, som samtidig tilbyder masser af komfort til dit barn. Vælg derfor Bundgaard-hjemmesko, hvis du ønsker at give dit barn noget af det allerbedste der findes inden for hjemmesko. Vi tør næsten garantere dig, at du ikke bliver skuffet.

 

Traditionelt håndværk i Bundgaard-hjemmesko

Det esbjergensiske Bundgaard er et brand, der ved, hvad de står for, og som ikke går på kompromis med deres kerneværdier. Her er det traditionelle håndværk i fokus, og komforten og pasformen er altid helt i top. Bundgaard-hjemmesko er lavet i lækre materialer som fx skind, der former sig efter foden og tilbyder masser af åndbarhed til de små fusser. Med en blød gummisål bliver det nemt for dit barn at tumle rundt og samtidig stå godt fast på alle former for underlag. Mange af Bundgaard-hjemmeskoene er fremstillet med en smart velcrolukning, der sikrer, at hjemmeskoene sidder godt til, og at de samtidig er nemme for barnet at hoppe i og hoppe ud af. Hos BabySam har vi Bundgaard-hjemmesko til både piger og drenge, og med sådan et par, kan du være sikker på, at dit barn ikke får kolde fødder helt uden, at du opdager det. Vælg et par hjemmesko i sorte eller lyserøde her fra siden og bestil dem hjem i dag.

Er du nysgerrig på at se, hvad vi ellers kan tilbyde af skønne hjemmesko til dit barn, så kan du følge linket og dykke ned i mange andre populære brands som fx bisgaard, Melton og Pom Pom. Her finder du et væld af hjemmesko i både skind og uld, som dit barn vil elske at hoppe i.

 

Få masser af fordele hos BabySam

Hos BabySam ønsker vi kun det bedste for dig og dit barn, og derfor vil vi også gerne gøre det så nemt som muligt for dig at handle her hos os. Er du i tvivl om noget, eller har du spørgsmål til vores varer, så er du velkommen til at give os et kald på 70 11 30 10. Her sidder vi klar til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig igennem dit køb.