Værd at vide om hjemmesko

Hvornår skal baby have hjemmesko?

Hjemmesko fås helt ned i størrelse 14, hvilket svarer til en længde på cirka 11 centimeter. Lige så snart dit barn begynder at tage deres første skridt, eller lige har lært at gå, vil det være en god idé at give ham eller hende hjemmesko på, så de får den rette støtte.

Hvordan vælger man hjemmesko til børn/baby?

Hjemmeskoene skal først og fremmest passe til barnets fod. De må ikke klemme, men heller ikke være for løse. En tommelfingerregel er, at der skal være plads til en lillefinger mellem pløs og fodryg. Sålen skal helst være tynd og blød, så barnet kan fornemme gulvet. Det er også vigtigt, at hjemmeskoen har en fast hælkappe, så anklen får støtte.

Melton-hjemmesko

Leder du efter nogle gode hjemmesko til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Det er altid en god ide at have et par hjemmesko eller to liggende derhjemme til dit barn, og samtidig kan det også være nødvendigt med et par til institutionen. Så er du i hvert fald sikret, at dit barn ikke bliver kold, men har varme fødder i løbet af hele dagen. Melton har i mange år sat et anerkendt aftryk, når det kommer til hjemmesko til børn. Find derfor vores store udvalg af Melton-hjemmesko her på siden i dag og sikr dit barn de bedste vilkår.

 

Melton-hjemmesko til den kvalitetsbevidste

Der kan være stor forskel på, hvad man som forælder foretrækker til sit barn, og fra Melton kan du finde et meget varieret udvalg. Vælger du et par Melton-hjemmesko i uld eller skind, så får du fat i et par hjemmesko, der er nærmest umulige at slide op. Samtidig tilbyder begge materialer den nødvendige åndbarhed, så dit barn ikke får fugtige fødder selv ved meget aktiv leg.

 

Søde og sjove designs til piger og drenge

Melton er kendt for mange ting, ikke mindst deres fine designs. Dykker du ned her på siden, vil du opdage, at de laver hjemmesko med søde og humoristiske motiver og detaljer. Vælg fx et par Melton-hjemmesko med en sej bil på forfoden, nogle fine fjer og frynser eller nogle flotte blomster. Mulighederne er mange, hvis du vælger at gå med et par hjemmesko her fra siden. Husk altid at købe sko til dit barn med et voksetillæg på omkring 1,5 cm. Det forlænger skoens levetid gevaldigt, og giver samtidig dit barn masser af bevægelsesfrihed.

 

BabySam har alt det bedste

Hos BabySam gør vi os altid umage med at udvælge nogle gode brands og produkter, som både du og dit barn kan have glæde af i rigtig lang tid. Har du brug for at se hele vores udvalg af hjemmesko igennem før du beslutter dig endeligt, så kan du klikke her og se alle de forskellige modeller. Bestil i dag og glæd dig til at modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi tilbyder hele 365 dages landsdækkende returret. Skulle der undervejs opstå tvivl omkring vores varer eller leveringsbetingelser, så er du altid velkommen til at give os et kald på tlf. 70 11 30 10, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig igennem dit køb.